Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Een design keuken: grafisch, strak en modern

Na talloze woonmagazines en inspirerende websites te hebben doorgespit, bent u tot de conclusie gekomen dat een strakke design keuken een goede toevoeging in uw woning is. Uw huidige keuken is al redelijk gedateerd en u bent er niet geheel tevreden meer over. Omdat een splinternieuwe keuken aardig in de kosten loopt, is het laten renoveren van uw huidige keuken tot een moderne design keuken een goede oplossing. Weet u niet precies welke keukenonderdelen u wilt laten vernieuwen? Met deze inspirerende tips krijgt u gegarandeerd goede ideeën voor het veranderen van uw keuken tot een stijlvolle eyecatcher.

Een keuken met contrast

Contrasterende kleuren zijn erg gewaagd, maar hierdoor zorgt u zeker dat uw keuken de blikvanger van uw woning wordt. Wilt u écht over-the-top gaan en uw keuken een grafische en opvallende uitstraling geven? Combineer dan twee tegenstellende kleuren met strakke patronen of printjes. De kleuren en patronen kunt u terug laten komen in de achterwand van de keuken, de keukenkastjes of uw keukenapparatuur. U kunt bijvoorbeeld geometrische wandtegeltjes of zwarte, hoogglans keukenkastjes laten plaatsen. Of wat dacht u van een nieuw technisch hoogstandje in de keuken?

Technische hoogstandjes in de keuken

Uw keukenapparatuur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Kwaliteit is hierbij belangrijker dan kwantiteit. Oftewel: één technisch designer hoogstandje heeft meer effect op de look van uw keuken dan tien keukenapparaten die duidelijk aan vervanging toe zijn. Dus houdt u van luxe ovengerechten? Bekijk dan eens de opties voor een nieuwe, moderne oven. Of bent u liefhebber van een sterke bak koffie in de ochtend? Dan kan een modern koffiezetapparaat een goede aanwinst zijn voor uw designer keuken. Ook minder prijzige keukenapparatuur kan de moeite waard zijn om te vervangen. Met een felrode broodrooster of stalen mixer zorg u in een handomdraai voor een vleugje design in de keuken.

Strakke en stijlvolle keuken accessoires

Kleine keukenaanpassingen met stijlvolle accessoires zorgen al snel voor zichtbaar en groot resultaat. Hang een design schilderij aan de muur, lijst een grafische poster in of koop snijplanken in strakke vormen. Tijdens de zonnige zomer maanden is het ook leuk om de keukentafel aan te kleden met een grote vaas met kleurrijke bloemen. Zet alleen niet de hele keuken vol met accessoires en tierelantijntjes; hou het eenvoudig en zorg dat de strakke look aanwezig blijft in uw keuken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het renoveren van uw huidige keuken tot een designer model? Intereno is specialist in keukenrenovaties en geeft u met alle liefde en plezier keukenadvies.

Afspraak maken