Zoeken
intereno-keukenrenovatie-binnen-een-dag-logo-340px

LAAT UW KEUKEN RENOVEREN
DOOR INTERENO!

Wie het goede waardeert renoveert!

Laat ons uw keuken inspecteren zodat u weet of uw keuken het renoveren waard is.

De staat van uw huidige keuken is bepalend om uw keuken weer een 2e leven te gunnen.

Nieuwe keukenfronten en eventueel een nieuw werkblad en/of apparatuur geven uw keuken een compleet nieuw aanzicht!

Wij van Intereno vertellen u graag meer over het renoveren van uw huidige keuken!

VOORDELEN VAN EEN KEUKENRENOVATIE

Een keukenrenovatie heeft vele voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een gloednieuwe keuken. Voor het overzicht zetten we deze voordelen voor u op een rijtje:

1. VRIENDELIJK VOOR DE PORTEMONNEE

Een renovatie van de keuken is stukken goedkoper dan het laten plaatsen van een nieuwe keuken. Dit scheelt vaak aanzienlijk in uw portemonnee en het effect van een keukenrenovatie is betoverend. Uw keuken krijgt een compleet nieuwe look en in overleg met een specialist van Intereno wordt de keuken geheel naar uw wens gerenoveerd.

2. SNEL RESULTAAT

Een keukenrenovatie door Intereno gebeurt in de meeste gevallen in één dag. Zo ervaart u zo min mogelijk overlast en kunt u snel weer een smakelijk diner bereiden in uw keuken.

3. WAARDESTIJGING VAN UW HUIS

Bent u van plan om te verhuizen? Ook dan kan een keukenrenovatie aantrekkelijk zijn. Door een vernieuwing van de keuken, stijgt namelijk de waarde van uw huis. Omdat een keukenrenovatie minder duur is dan een nieuwe keuken, merkt u meer van deze waarde stijging. Onze renovatie specialisten kunnen u hierover adviseren om met een keukenrenovatie een optimaal resultaat te behalen.

4. KLEINE VERANDERING, GROOT RESULTAAT

Vaak kan een kleine verandering al zorgen voor een groot effect. Heeft u keuken een oubollige uitstraling? Dan kan al het vervangen van uw licht houten keukendeuren door wit, glanzend materiaal zorgen voor een compleet nieuwe look van uw keuken. Of creëer een moderne stijl en laat uw oude keukenapparatuur vervangen door de specialisten van Intereno.

Keukenrenovatie door Intereno

Bij interesse in een keukenrenovatie komt één van onze specialisten graag langs om u van advies te voorzien. Doordat onze specialisten verspreid zitten over heel het land, kan een afspraak op korte termijn worden gepland. Tijdens het bezoek worden de mogelijkheden bekeken en bespreekt u met onze professional uw wensen en ideeën. Na deze inventarisatie zal Intereno de nieuwe keukenaanpassingen inmeten zodat deze geproduceerd en vervolgens geplaatst kan worden.

Voorbeeld keukenrenovatie

Intereno is al lange tijd specialist in het renoveren van keukens.

Dit kunnen kleine aanpassingen zijn, zoals:

 • nieuwe keukenfrontjes en/of kastjes
 • een nieuw keukenblad,
 • of een totale metamorfose.

De keuken van Johan de Vries en Linda Hof

Een erg succesvolle keukenrenovatie, uitgevoerd door Intereno, was de keuken van Johan de Vries en Linda Hof. Van een oude, bruine keuken werd deze omgetoverd tot een moderne, strakke keuken met een luxe oven.

Zoals Linda Hof zelf zegt: “Ik ben er helemaal enthousiast van en ik word blij van mijn nieuwe keuken!”. Het resultaat mag er zeker wezen!

Bent u ook helemaal blij en enthousiast geworden van de mogelijkheden van een keukenrenovatie?
Neem dan snel contact op met Intereno en vul onderstaand formulier in!

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?

Vraag gratis meer informatie aan door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *