Betonlook fronten

Intereno heeft sinds 2019 betonlook keukenfronten in het assortiment. De naam zegt het al. U krijgt een moderne strakke uitstraling van beton in uw keuken. Maak de luxueuze look af met hout accenten waardoor de keuken echt tot leven komt.

Eyecatcher in huis

Met de industriële uitstraling van de betonlook fronten haalt u een ware eyecatcher in huis. Uw keuken mag gezien worden! Zeker met de robuuste vormen en kleur van beton. Intereno gebruikt geen beton, maar zorgt voor een betonlook door een harde kunststoflaag op de fronten te bevestigen. En de uitkomst mag er zijn. Zeg nu zelf, dat is toch prachtig!

De perfectie van laserkanten

Met speciale lasertechnologie worden keukenfronten gemaakt. Hierbij wordt de overgang tussen het front zelf en de boven-, onder- en zijkanten vrijwel onzichtbaar gemaakt. Dat noemen we ook wel een optische ‘nulvoeg’. Hierdoor zie je geen harde naden, maar een mooie, geraffineerde finish.

Veelgestelde vragen over foliefrontjes

Kies uit meerdere soorten varianten van de tinten. De fronten kunnen in donkere en lichte grijstinten maar ook in een goudtint worden gemaakt.

  • Naadloze kanten
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Krasvast

Naast keukenfronten kan Intereno het werkblad en achterwanden leveren in betonlook.