Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Betonlook fronten met laserkanten

Intereno heeft sinds 2019 betonlook keukenfronten in het assortiment. De naam zegt het al. U krijgt een moderne strakke uitstraling van beton in uw keuken. Maak de luxueuze look af met hout accenten waardoor de keuken echt tot leven komt.

Eyecatcher in huis

Met de industriële uitstraling van de betonlook fronten haalt u een ware eyecatcher in huis. Uw keuken mag gezien worden! Zeker met de robuuste vormen en kleur van beton. Intereno gebruikt geen beton, maar zorgt voor een betonlook door een harde kunststoflaag op de fronten te bevestigen. En de uitkomst mag er zijn. Zeg nu zelf, dat is toch prachtig!

De perfectie van laserkanten

Met speciale lasertechnologie worden keukenfronten gemaakt. Hierbij wordt de overgang tussen het front zelf en de boven-, onder- en zijkanten vrijwel onzichtbaar gemaakt. Dat noemen we ook wel een optische ‘nulvoeg’. Hierdoor zie je geen harde naden, maar een mooie, geraffineerde finish.

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken

Veelgestelde vragen over foliefrontjes

Welke variaties in betonlook zijn er?

Kies uit meerdere soorten varianten van de tinten. De fronten kunnen in donkere en lichte grijstinten maar ook in een goudtint worden gemaakt.

Wat zijn de voordelen van de betonlook?
  • Naadloze kanten
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Krasvast
Welke andere onderdelen kunnen in betonlook worden geleverd?

Naast keukenfronten kan Intereno het werkblad en achterwanden leveren in betonlook.