Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Wie het goede waardeert renoveert!

Het is zondagochtend: u ontwaakt na een nacht heerlijk te hebben geslapen in uw rustgevende slaapkamer. Na een verfrissende douche loopt u in uw ochtendjas de trap naar de woonkamer af. Hier schijnt het zonnetje naar binnen en terwijl u door loopt naar de keuken, ruikt u de geur van verse croissantjes. De keukentafel is netjes gedekt en er staat een smakelijk ontbijtje op u te wachten. Genietend van het goede leven denkt u na over een nieuwe keuken aangezien deze toch al lang mee gaat. Maar waarom zou u een nieuwe keuken aanschaffen als uw oude, vertrouwde keukentje nog prima functioneert?

Gun uw keuken een 2e leven!

Omdat u niet graag afscheid neemt van uw vertrouwde keuken én omdat een gloednieuwe keuken aardig in de kosten loopt, is het renoveren van de huidige keuken een oplossing. Bij een keukenrenovatie, wordt uw huidige keuken in een nieuw jasje gestoken. Hierdoor zal uw keuken er binnen korte tijd als nieuw uitzien en weer vol levenslust zitten!

Keukenrenovatie, hoe gaat in zijn werk?

Een keukenrenovatie door Intereno kan in de meeste gevallen al binnen één dag worden uitgevoerd. Hierdoor ervaart u zo min mogelijk overlast en kunt u snel weer een heerlijk ontbijtje bereiden in uw keuken. Wanneer u geïnteresseerd bent in een keukenrenovatie zal één van onze specialisten langs komen en u van advies voorzien. Onze adviseur bekijkt tijdens dit bezoek de mogelijkheden en bespreekt samen met u uw wensen en ideeën. Na deze inventarisatie, komt een expert de nieuwe keuken inmeten zodat deze geproduceerd kan worden. Als de op maat gemaakte keuken klaar is om te plaatsen, komen onze monteurs hiervoor bij u langs.

Wat wil ik renoveren in de keuken?

Nadat u op een rustige zondagmorgen bedacht heeft dat u keuken aan vernieuwing toe is, wordt het tijd om te bedenken wat u dan wilt veranderen. Is dit de grootte van het werkblad, de uitstraling van de keukenkastjes of wilt u een compleet andere keukeninrichting? Zet voor uzelf op een rijtje wat uw bezigheden in de keuken zijn, hoeveel tijd u hier doorbrengt en waar u momenteel tegenaan loopt. Zo heeft u uw wensen en ideeën meteen paraat als onze adviseur bij u langs komt voor het bespreken van de mogelijkheden.

Heeft u interesse in een keukenrenovatie en wilt u vrijblijvend advies van één van onze adviseurs? Neem dan contact op met Intereno voor het bespreken van de mogelijkheden.

Afspraak maken