Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Uw keuken opnieuw inrichten?

De keuken wordt steeds vaker betrokken bij het leefgedeelte, een soort tweede huiskamer. Naast een praktische ruimte (om eten te koken) worden keukens vandaag de dag ook steeds meer een plek waar het sociale leven zich afspeelt. Het is daarom niet verwonderlijk dat de zogeheten open keukens tegenwoordig in steeds meer huishoudens terug te vinden zijn.  Stel dat u uw keuken meer bij uw huiskamer wil betrekken, hoe pakt u dit dan aan? Intereno is specialist op het gebied van keukenrenovatie, voor tips m.b.t. het opnieuw inrichten van uw keuken bent u bij ons aan het juiste adres!

Voordat u een start maakt met het opnieuw inrichten van uw keuken is het belangrijk om aantal punten op een rij te zetten. Wat moet precies de functie zijn van uw keuken? Bent u een echte hobbykok en heeft u alle ruimte nodig voor het bereiden van een maaltijd? Of bent u meer van de snelle kant en klaar maaltijden? Als u besluit om uw keuken opnieuw in te richten is het belangrijk om over dit soort vragen na te denken. Uw keuken moet een ruimte zijn waarin u zich thuis voelt.

Tijdens het opnieuw inrichten van uw keuken zijn er grofweg drie elementen waar u constant rekening mee dient te houding:

  • De apparatuur
  • De bereidingszone
  • De opslagzone

Alle apparatuur die u nodig hebt in de keuken moet op een logische plek komen te staan. Denk bijvoorbeeld aan een magnetron, oven of koelkast. Een efficiënte en logische indeling van deze apparaten is erg wenselijk. Daarnaast is het van belang dat u genoeg ruimte heeft om een maaltijd te bereiden en dat u de nodige attributen kwijt kunt, dit moet in de bereidingszone goed worden ingedeeld. Vervolgens is het belangrijk dat u nadenkt over de opslag. Als u kiest voor een open (leef)keuken wilt u het liefst zo min mogelijk apparaten en potten en pannen om u heen, zo beperkt u een rommelig beeld tot een minimum.

Uw keuken inrichten met Intereno

Als u speelt met de gedachte om uw keuken opnieuw in te richten kan het handig zijn om het een en ander eens met een echte expert te overleggen. Intereno Keukenrenovatie heeft een jarenlange ervaring op het gebied van keukens herinrichten. Samen met u creëren we de perfecte keuken!

Het kiezen van de juiste keukenrenovatie hoeft u niet alleen te doen. Intereno komt persoonlijk bij u thuis om te kijken naar alle mogelijkheden. We bespreken alle opties en plannen pas een renovatie in als u helemaal tevreden bent over de samenstelling en prijs van uw nieuwe keukeninrichting. De meeste keukenrenovaties kan Intereno al binnen één werkdag verwezenlijken.

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak!

Afspraak maken