Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Voordelen van samenwerken met een CBW erkend bedrijf

Gaat u renoveren en prijzen vergelijken? Dan bent u misschien al een CBW erkend bedrijf tegengekomen. Wat betekent die erkenning? En welke bescherming en zekerheden levert het u, als eindgebruiker, op om samen te werken met een CBW erkend installatiebedrijf? Wij sommen de voordelen voor u op, want ook Intereno staat in het rijtje woonwinkels met CBW erkenning.

 

  • Onpartijdige klachtafhandeling

 

Wordt de verwachting niet ingelost en heeft u een klacht? Kaart uw probleem altijd eerst aan bij het CBW erkend bedrijf. Mocht u er samen niet uitkomen,  dan is er een onafhankelijke geschillencommissie. Deze commissie zoekt een passende oplossing op de klacht/het probleem. Wij geloven in goed vakwerk afleveren, lees een greep uit de vele reviews van onze klanten.

 

  • Extra goede garantie

 

Een CBW erkend bedrijf biedt minimaal 2 jaar garantie op de geleverde diensten. Zo bent u als consument goed beschermt. Bij Intereno vinden we die twee jaar niet genoeg. Daarom verscherpen we de garantie in uw voordeel. Zo bieden wij u geen twee, maar vijf jaar garantie op onze montage, keukenfrontjes en werkbladen.

 

  • (Aan)betalingsregeling

 

Uw (aan)betaling is veiliger bij een aangesloten bedrijf. Mocht de CBW erkende organisatie failliet gaan, dan is er een aanbetalingsregeling.  U heeft in dat geval recht op een vervangende koop.

 

Meer weten over onze CBW erkenning als keuken renovator? Contacteer ons vandaag nog.

Afspraak maken