Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Tips om keukenrenovatie prijzen te vergelijken

Gaat u de stap zetten om uw keuken op te frissen? Een keukenrenovatie is goedkoper dan het laten plaatsen van een volledig nieuwe keuken. Uw wensen bepalen voor een groot gedeelte de prijs. Vooraleer u in zee gaat met een partij is het raadzaam om de prijzen van de keukenrenovatie te vergelijken. Wij geven u alvast enkele tips om de offertes onder de loep te leggen en te vergelijken.

Kosten specifiëren en onvoorziene kosten

Bij de opvraging van keukenrenovatie prijzen kunnen er grote verschillen optreden in de offertes. Waar sluipen die prijsverschillen in? En betekent goedkoop ook slecht koop? Wordt er een betere kwaliteit geleverd in een duurdere offerte? Dat hoeft niet het geval te zijn. Het is belangrijk dat de offerte specifiek genoeg is. Staan alle producten erop? Zijn de werkkosten gespecificeerd? Zitten de voorrijkosten inbegrepen in de werkkosten, of kunnen die er nog bijkomen? Wees niet tevreden met de post “keukenblad” maar vraag door: zitten hier de werkuren al bij bijvoorbeeld? Een goede offerte voorkomt vaak onvoorziene kosten. Uiteraard is het niet altijd mogelijk om alle kosten te voorzien.

Vergelijk appels met appels

Een tweede punt wat u beter niet kunt vergeten bij het vergelijken van keukenrenovatie prijzen is of u wel appels met appels vergelijkt. De ene installateur rekent voorrijkosten pas achteraf aan, sommigen nemen het al mee in de prijzen van de installatie zelf. Welke materialen worden gebruikt? Heeft u een offerte binnen? Neem hem telefonisch door. Pas als alle punten bij elke offerte overal bekend zijn, kunt u goed gaan vergelijken.

Goedkoop, beter koop?

Oké, alle offertes zijn binnen, de kosten zijn bekend en u heeft de offertes doorgenomen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wilt het dan zeggen dat goedkoop beter koop is? Niet echt, wat dacht u van de dienst na verkoop? Hoe zit het met garantie op de keukentoestellen of -materialen? Die service na verkoop is minstens zo belangrijk en kan u veel geld besparen. Lees de kleine lettertjes. En lees online reviews over de installateur, dat kan al een graadmeter zijn. Wij nodigen u uit de reviews van intereno.nl te lezen.

Benieuwd naar de keukenrenovatie prijzen van uw keuken? Wij maken graag een afspraak met u.

Afspraak maken