Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

U wilt een keuken op maat?

Bij een keuken op maat zijn uw persoonlijke voorkeuren en wensen het belangrijkst. Er zijn tal van mogelijkheden als u kijkt naar de attributen en elementen die u in uw keuken kunt toevoegen. Het is van belang dat uw keuken een sfeer waarborgt waarin u zich thuis voelt. Zo kunt u denken dan aan een nostalgische keuken, een moderne keuken of een landelijke keuken. De mogelijkheden zijn oneindig! Een keuken op maat is voor iedereen een plezier, ook tijdens keukenrenovatie kunt u bepaalde onderdelen volledig op maat vervangen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een nieuw keuken werkblad
  • Nieuwe keukenkastjes/deurtjes
  • Nieuwe keukenkraan
  • Nieuwe verlichting

Het renoveren van uw bestaande keuken scheelt vaak een aardige cent ten opzichte van een compleet nieuwe keuken, toch kan er dankzij professionele keukenrenovatie nagenoeg hetzelfde effect worden gecreëerd.

Keukenfronten op maat

Keuken op maat binnen één werkdag!

Als u besluit om uw keuken op maat te renoveren zijn er verschillende mogelijkheden, probeer daarom altijd eerst in kaart te brengen welke onderdelen prioriteit hebben. Tijdens keukenrenovatie vervangt u de elementen die niet meer geheel naar uw wens zijn of versleten zijn, denk bijvoorbeeld aan bepaalde keukenapparatuur zoals de oven, afzuiging, koelkast, fronten of gaspitten.

Als u kiest voor Intereno wordt uw bestaande keuken compleet naar uw persoonlijke wensen vernieuwd, volledig op maat. Een van de voordelen van Intereno Keukenrenovatie is dat uw keuken meestal binnen één werkdag kan worden vernieuwd. Vakkundige monteurs zorgen voor een perfecte afwerking. Een keuken maat vernieuwen verschilt per situatie, het is daarom belangrijk om uw specifieke wensen met een adviseur te bespreken. Hij laat u de voorbeelden zien en komt zo tot uw ideale keuken op maat!

Meer informatie over Intereno Keukenrenovatie? Neem dan direct contact op!

Afspraak maken