Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Topproduct in de kijker: AEG vaatwasser

Eenmaal u een vaatwasser in de keuken gewend bent kunt u niet meer zonder. Een kapotte vaatwasser zorgt voor heel wat frustratie in de keuken. De aanschaf van een nieuw of het vervangen van een oud toestel is een uitgelezen moment om ook eens uw verouderde keuken in het vizier te nemen. Zijn de keukenlades nog praktisch ingericht? Misschien is de vaatwasser te groot of te klein geworden? Voor al uw praktische keukenproblemen beschikken we over jaren ervaring. Zo formuleren we steeds een antwoord, passend bij uw keukenontwerp. En in een handomdraai! Een AEG vaatwasser vormt de kers op de taart van uw keukenrenovatie.

AEG vaatwasser voor elke keuken

Een keukenrenovatie start met het in kaart brengen van de pijnpunten in het huidige ontwerp en het verwoorden van uw keukenwensen. Heeft u al een beeld van het eindontwerp? Of helemaal niet? Wij helpen u met het schetsen van het ontwerp en begeleiden u in de materiaalkeuze. Een nauwkeurige opmeting van uw keuken in de tweede fase vormt de basis van de werkvoorbereidingen. Op die manier zorgen we steeds voor een keukenontwerp, passend bij de ruimte. En sluit de AEG vaatwasser harmonieus aan in uw keuken.

Inbouw keukenapparatuur met garantie

Wij werken voor al het keukenapparatuur samen met bekende merken. Op die manier garanderen we u van topprestaties mét garantie. Overigens leveren we niet alleen de keukenapparatuur met garantie, ook uw vernieuwde keuken plaatsen wij met garantie! Wij zijn namelijk CBW-erkend.

 

Neem contact op met één van onze adviseurs. Zij bespreken graag met u de mogelijkheden van een keukenrenovatie, aan uw keukentafel.

Afspraak maken