Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

T-keuken: een keukeninrichting voor familiemensen

Een keuken met een groot wooneiland is een droom van velen. Het geeft de keuken een luxueuze uitstraling en biedt de mogelijkheid om je helemaal uit te leven op ingewikkelde gerechten. Verder is een eilandkeuken ideaal om gezellig met het gezin bij te kletsen of culinair te borrelen met vrienden. Helaas is deze keukeninrichting niet in elke keuken te realiseren door een te klein oppervlak. Gelukkig betekent dit niet dat u genoegen moet nemen met een eenvoudige rechte keuken. Ook voor kleine woningen of woonhuizen met een kleine keuken zijn er keukeninrichtingen beschikbaar vergelijkbaar met een eilandkeuken. Eén van deze inrichtingen is een T-keuken.

Voordelen van een T-keuken

Een T-keuken herkent u simpelweg aan de T-vorm van de keuken. Deze T-vorm zorgt voor extra werkruimte in uw keuken wat veel voordelen heeft. Zo heeft u meer ruimte voor het indelen van de keukenapparaten door het extra werkblad in de keuken. Tevens kunt u aan beide kanten van het werkblad aan de slag waardoor de efficiëntie in de keuken verhoogt. Verder biedt een T-keuken de mogelijkheid om de interactie aan te gaan met familieleden, vrienden of andere gasten. Plaats het fornuis aan het uitstekende werkblad en babbel er lustig op los terwijl u een overheerlijke maaltijd bereidt.

Het schiereilandeffect van de T-keuken

Hoewel een keuken in de vorm van een T geen écht wooneiland heeft, is het toch mogelijk om de keuken om te bouwen tot een gezellige woonkeuken. Door comfortabele barkrukken te plaatsen aan het ‘schiereiland’ in het midden, creëert u dezelfde ambiance in de keuken als een keukeneiland doet. Zo zorgt een T-keuken (of schiereilandkeuken), net als een eilandkeuken, voor een luxueuze, gezellige en ruime uitstraling.

Vindt u het ombouwen van uw keuken tot een T-keuken te rigoureus? Geen probleem! Er zijn diverse andere mogelijkheden om uw kleine keuken te voorzien van een ruime en luxueuze look. Zo kunnen de specialisten van Intereno uw keuken renoveren binnen één dag. Door het vervangen van de keukendeurtjes, het werkblad of de keukenapparaten wordt uw kleine keuken in korte tijd de blikvanger van uw woning!

Afspraak maken