Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Een stijlvolle zwarte keuken met exclusieve look

Bent u net verhuisd maar niet geheel tevreden over de keuken? Of bent u na al die jaren uitgekeken op uw huidige, ietwat oubollige keuken? Dan kunt u uw keuken laten renoveren en in een traditioneel wit jasje steken. Echter, kan het toepassen van zwarte elementen in de keuken interessant zijn voor liefhebbers van een exclusieve keuken. Is zo’n donkere keuken iets voor u? We vertellen u graag meer over de verschillende materialen en toepassingen van een zwarte keuken.

Mat of hoogglans keuken?

Een zwarte keuken is een absolute blikvanger in uw woning. U legt de focus op de keuken door af te wijken van de gebruikelijke witte keuken. De hamvraag is echter: gaat u voor mat of hoogglans materiaal? Door uw keuken af te werken met een hoogglans laag, creëert u een bijzonder luxe uitstraling. Een zwarte hoogglans keuken is een lust voor het oog en is goed te combineren met greeploze keukenkastjes en moderne keukenapparatuur. Bedenk wel dat krassen goed zichtbaar zijn op hoogglans materiaal en dat een hoogglans keuken regelmatig een schoonmaakbeurt nodig heeft. Op een mat zwarte keuken zijn vingerafdrukken en vetvlekken echter minder zichtbaar. Mat materiaal zorgt voor een eigentijdse en mysterieuze look en is even nét iets anders dan normaal.

Geheel zwarte keuken? Of toch niet…

Wij kunnen ons goed voorstellen dat een zwarte keuken een grote impact kan hebben op de look en feel van uw woning. Bekijk daarom van te voren of een zwarte keuken past bij de rest van uw huis. Voor een unieke en exclusieve uitstraling hoeft u niet de hele keuken onder te dompelen in zwart. Uw keuken zal minder zwaar ogen door bijvoorbeeld de muur achter het keukenblad wit te verven of de vloer te betegelen in een lichte kleur. Verder kunt u helemaal zelf bepalen hoeveel zwart u in uw keuken wilt. Er zijn tegenwoordig genoeg zwarte koelkasten, afzuigkappen, ovens en zelfs kranen te verkrijgen in een chique zwarte kleur. Misschien dat alleen zwarte keukenkast deurtjes en een zwarte afzuigkap al zorgen voor het gewenste resultaat.

Wilt u graag meer advies over een zwarte keuken renovatie? Of bent u geïnteresseerd in andere mogelijkheden voor een keukenrenovatie? Neem dan contact op met Intereno, dé specialist in keukenrenovaties.

Afspraak maken