Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Ons alternatief voor een betonnen aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad maakt de industrieel ogende keuken compleet. Denkt u wel eerst goed na over de materiaalkeuze bij uw keukenrenovatie? Er hangen noemenswaardige nadelen aan een stoere betonnen keuken. En niet de minste!

Nadelen betonnen keukenblad

Iedereen weet dat in een keuken wordt geleefd: de ontbijtspits in de ochtend, de voorbereidingen voor een date, barbecue of diner met vrienden, …. In een keuken wordt met olie en andere vloeistoffen gewerkt. En dat laat sporen na op beton, dus kringen op het betonnen keukenblad zijn niet te vermijden. Het materiaal is, nogal voor de hand liggend, log, zwaar en een overwegend duur. Wij werken daarom niet met beton, maar kunnen u wel een betonlook aanrechtblad bezorgen in uw keukenrenovatie. Zelfde look, zonder gevoeligheid voor vlekken.

Betonlook aanrechtblad voor de stoere keuken

Wanneer u de zinnen heeft gezet op een betonnen keuken, leveren wij een volwaardig alternatief. Een alternatief dat bovendien minder doorweegt in uw portemonnee. Om de betonlook te bewerkstelligen werken wij met het handbare multiplex. De multiplex werken we af met een een HPL toplaag.

Voordelen van de betonlook met HPL

Wat is HPL? De afkorting staat voor High Pressure Laminate. De toplaag bestaat uit in hoge druk samengeperst laminaat. Meerdere lagen worden samengeperst (gelamineerd) waardoor een zeer dichte, harde en vormvaste plaat ontstaat. Het materiaal is niet alleen geschikt voor intensief gebruik en vriendelijk in onderhoud, bovendien leent een HPL-plaat zich perfect in vochtige of natte omgevingen, ideaal als aanrechtblad! Er kan tevens eindeloos gecombineerd worden met kleuren, dus een betonlook of marmerlook bewerkstelligen vormt geen enkel probleem.

 

Wilt u meer informatie over de betonlook van het aanrechtblad in uw keukenrenovatie? Wij geven professioneel advies en voeren uw keukenrenovatie in één dag uit. Maak een afspraak met ons. Onze lokale adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.

Afspraak maken