Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De nieuwste keukensnufjes en keukenapparatuur

Time for a change! Nadat uw oven gisteren plots stopte met het opwarmen van uw maaltijd en u alweer uw hoofd stootte aan de afzuigkap, is het hoog tijd voor verandering in uw keuken! Gelukkig zijn er veel innovatieve keukenapparaten ontwikkeld om het leven makkelijker te maken. Tevens zal uw keuken er een stuk moderner door ogen, want eerlijk is eerlijk: over de look van uw keuken bent u ook niet helemaal tevreden. Graag zetten we voor u de nieuwste keukensnufjes op een rijtje.

1. De nieuwste keukenkranen

Inmiddels is de kokendwaterkraan van Quooker al zo’n 25 jaar in Nederland te verkrijgen. Hoewel iedereen in het begin nog moest wennen aan dit innovatieve keukenidee, produceert het merk momenteel 60.000 keukenkranen met kokend water per jaar. Inmiddels borduren meer bedrijven voort op de nieuwe mogelijkheden van de keukenkraan. Gemak en luxe in de keuken staat hierbij in een hoog vaandel. Denk bijvoorbeeld aan kranen waar naast ijskoud en kokend water ook bruisend water uit komt, de sensorkraan of keukenkranen met uittrekbare handdouche.

2. Stoomoven in de keuken

Steeds meer keukens zijn voorzien van twee ovens: de bakoven en de stoomoven. Hoewel de stoomoven een paar jaar geleden nog een exclusieve toevoeging aan de keuken was, is deze oven tegenwoordig betaalbaar en te zien in veel woningen. Een voordeel van de stoomoven is het feit dat de smaak niet uit de producten wordt gekookt en de voedingsstoffen hierdoor behouden blijven. Zo bereidt u super gezonde gerechten met een ware smaaksensatie. Bent u bang dat twee ovens niet gaan passen in uw keuken? Geen zorgen, er zijn diverse combi-ovens op de markt waarin de ‘normale’ oven met een stoomoven wordt gecombineerd.

3. Een afzuigkap in het keukenwerkblad

Nooit meer uw hoofd stoten tegen de afzuigkap én een goed overzicht hebben over de keuken? Dat kan met de downdraft afzuigkap. Deze afzuigkap hangt in tegenstelling tot de traditionele afzuigkap niet boven het fornuis of kookplaat, maar is bevestigd in het keukenwerkblad. Een downdraft afzuigkap in de keuken is praktisch, modern en zorgt ervoor dat etensgeuren en kookwalmen minder kans krijgen om de keuken binnen te drijven.

4. Slimme keukenapparatuur

Een smart home, u heeft deze term vast al eens ergens gelezen of gehoord. Door het toepassen van elektronica om processen in en om huis te automatiseren creëert u een slimme woonomgeving. Omdat er steeds meer innovatieve keukenapparaten en keukensnufjes op de markt komen, is de keuken de ideale plek voor het plaatsen van slimme apparaten. U kunt alle keukenapparaten aan elkaar verbinden en op afstand besturen door middel van een slimme applicatie. Is een product uit de koelkast over de datum? Geen probleem, hier krijgt u tijdig een berichtje over. Zin in een lekkere pizza als u thuis komt van het werk? Zet de oven aan als u onderweg bent, zodat u thuis meteen de pizza erin kunt schuiven.

Door de nieuwste keukensnufjes in uw keuken te laten plaatsen, zal uw keuken comfortabeler worden en een innovatieve uitstraling krijgen. Het vervangen van keukenapparatuur heeft een groot effect in uw keuken en is vriendelijker voor uw portemonnee dan het plaatsen van een geheel nieuwe keuken. Intereno keukenrenovatie werkt samen met bekende merken van keukenapparatuur en vervang in korte tijd uw huidige keukenapparaten. Voor advies of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afspraak maken