Zoeken
Sluiten
 • Professionele keukenrenovatie in één dag
 • 5 jaar garantie
 • +15.500 tevreden klanten

Keuken vernieuwen met een klein budget

Uitgekeken op uw huidige keuken? Dan wordt het tijd om daar iets aan te doen! Met behulp van een aantal eenvoudige stappen kunt u uw keuken al snel een nieuw uiterlijk geven. Het vernieuwen van uw keuken kan ook met een klein budget, een paar simpele aanpassingen kunnen er al gauw voor zorgen dat u de sfeer in uw keuken aanzienlijk veranderd. Klaar om aan de slag te gaan?

 1. Pak de muren aan
  Met behulp van nieuwe kleuren kunt u een compleet nieuwe uitstraling in uw keuken creëren, daarnaast is in de eerste plaats een kostenefficiënte ingreep (in de meeste gevallen). Als u uw keuken vernieuwd met een klein budget is het schilderen van bijvoorbeeld een tegelwandje een goede optie. Het toepassen van nieuwe kleuren kan vaak een wereld van verschil maken.
 2. Knap de keukenkastdeurtjes op
  Een andere manier om uw keuken te vernieuwen met een klein budget is d.m.v. het opknappen van de keukenkastdeurtjes. Zo kunt u overwegen om de keukendeurtjes opnieuw te laten spuiten of misschien wilt u ze wel helemaal vervangen? Benieuwd naar de mogelijkheden van keukenkastdeurtjes opknappen? Lees dan direct onze tips!
 3. Voeg nieuwe attributen toe
  Het vernieuwen van uw keuken kan ook d.m.v. het toevoegen van nieuwe attributen/accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een kruidenrek, nieuwe gordijnen of een nieuw tafelkleed. Ook het toevoegen van nieuwe keukenapparatuur kan veel verschil uitmaken. Als u uw keuken vernieuwt met een klein budget, kijk dan bijvoorbeeld eens op marktplaats voor interessante koopjes.
 4. Vervang het keukenwerkblad
  Een van de meeste bepalende sfeerelementen in uw keuken is het keukenwerkblad. Als u niet meer helemaal tevreden bent over de sfeer van uw huidige keuken, overweeg dan eens om het keukenwerkblad te vervangen. Sommige keukenwerkbladen zijn erg duur maar ook voor relatief weinig geld kunt u een volledig nieuw keukenwerkblad laten installeren. Meer weten over het vervangen van uw keukenwerkblad? Lees dan de aanpak van Intereno.

 

Klein budget renovatie

 

Een klein budget? Bespreek de mogelijkheden!

Voordat u begint met het vernieuwen van uw keuken kan het verstandig zijn om de mogelijkheden eens te bespreken met een expert. Intereno Keukenrenovatie heeft een jarenlange ervaring op het gebied van keukenvernieuwing, in de meeste gevallen kunnen wij uw keuken binnen één werkdag opknappen! Benieuwd wat keukenrenovatie voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Afspraak maken