Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Bent u toe aan een keuken make-over?

Een snelle scan over deze vragen en u krijgt een antwoord op de vraag of u toe bent aan een keuken make-over.

Heeft uw keuken last (gehad) van een lekkage?

Bij waterschade is het een must om een keuken make-over in te plannen. Daar hoeft u niet langer over te twijfelen. Voorkom dat het vocht nog meer schade aanricht! Wij vervangen keukendeurtjes, keukenkasten, maar ook lekkende keukenkranen en zelfs de apparatuur dat schade heeft geleden. Wij bespreken aan huis de mogelijkheden voor een keuken make-over, uiteraard op afspraak.

Zit de originele keuken al meer dan 20 jaar in uw huis?

Dan wordt het hoog tijd om gebruik te maken van de nieuwste technologieën in de keuken. Niet alleen technologie maar zeker ook het design heeft de laatste jaren sprongen gemaakt. Wij inspireren u graag over de mogelijkheden in uw bestaande keuken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de keuken make-over plannen handjes en voetjes te geven.

Hebben de keukenfronten last van vetvlekken, of zijn ze fel verouderd?

U raadt het al: uw keuken is klaar voor een make-over. Wij renoveren graag de keukenfrontjes voor u. Raadpleeg ons voor de mogelijkheden. Een keuken make-over hoeft overigens geen grootschalig bouwproject te zijn. Wij renoveren vaak al keukens binnen 24 uur! Bovendien zijn wij CWB-erkend. U geniet dus extra voordeel en zekerheid bij ons als professionele keukenbedrijf.

Wordt u ‘s nachts wakker van een keuken make-over droom?

U bent duidelijk ook ‘s nachts bezig met het bedenken en misschien wel inrichten van een vernieuwde keuken. Wij realiseren graag uw droomkeuken. Reeds 10.000 klanten vertrouwden hun dromen al toe aan onze vakmannen en -vrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op en realiseer uw keuken make-over!

Afspraak maken