Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Topproduct in de kijker: Zanussi stoomoven

Het moment dat u kiest voor een keukenrenovatie, is ook het moment om uw keukenapparatuur onder de loep te nemen. Hoe lang heeft u de oven al in de keuken staan? De binnenkant van die oven heeft vast al betere tijden gekend. Tijd om uw keukenapparatuur te vervangen. Laat een energiezuinig model, zoals de Zanussi stoomoven, integreren in het keukenontwerp. Lees er alles over in dit topproduct in de kijker!

Strak en tijdloos design

De stoomoven is met zijn strakke vormgeving perfect integreerbaar binnen uiteenlopende keukenstijlen. Daarmee vormt het een visueel genot voor het oog, zonder poespas. Hij is perfect te verenigen in uw vernieuwde keukendesign. Onze keukenadviseurs kunnen u hierbij ondersteunen. Aan de hand van stalen visualiseren wij aan uw keukentafel de toekomst van uw keuken. Uiteraard letten wij op uw wensen, inclusief uw budget. Zo komen we samen tot de keukenrenovatie waarbij functionaliteit we hand in hand gaat met design.

Simpele bediening zonder franjes

Koken in uw gerenoveerde keuken voelt nooit meer hetzelfde na uw renovatie. Zonder breekwerk verzorgen wij, vaak al binnen één dag uw keukenrenovatie. Kunt u het zich al inbeelden? Binnen 24 uren heeft u er een nieuw keukenhulpje bij in een stralende keuken. De Zanussi stoomoven is een gemak om mee te werken! U creëert als een topchef binnen een handomdraai de gezondste gerechten voor uw gezin. Met handige functionaliteiten anno 2019 zoals de zelfreinigende functie zal u nooit meer een andere stoomoven wensen.

Ingebouwde Zanussi stoomoven

Vergeet de losstaande magnetron die heel uw keukenblad inneemt. Kies voor een ingebouwde stoomoven in de keuken. Voortaan is uw keukenblad alleen nog maar werkblad! Wij kennen onze leverancier als geen ander en houden rekening met uw wensen bij de keukenrenovatie en zorgen we voor een aansluitende omkadering van uw keukenapparatuur.

 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van keukenrenovatie en geïntegreerde stoomoven? Neem contact op met ons, we maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te overlopen..

Afspraak maken