Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De hoogste tijd voor nieuwe keukenstoelen

U bent toe aan verandering in uw keuken. Nieuwe keukenstoelen zorgen voor een frisse wind en een nieuwe look in uw keuken. Oftewel: hoog tijd voor nieuwe keukenstoelen! Bij vrienden en familie en op internet ziet u overal leuke stoelen voor uw keuken voorbij komen, maar welke kunt u het beste kiezen?

De houten stoel voor een landelijke sfeer

Met hout creëert u een rustieke en landelijke sfeer in uw keuken. Dit authentieke materiaal kan worden gebruikt in uw keukenkastjes, vloer of keukentafel. Echter kan het gevolg zijn dat uw keuken snel een oubollige sfeer krijgt. Om dit te voorkomen, kunt u de keuze maken om alleen voor houten keukenstoelen te gaan. Wenst u een rustige sfeer in uw keuken? Dan is een onopvallende stoel van licht eikenhout geschikt. Meer aandacht vestigt u op de stoelen door ze gedeeltelijk van een likje verf te voorzien. Verf bijvoorbeeld alleen het zitvlak of de bovenste 20 cm van de stoel. Zo krijgt u keuken een landelijke sfeer met een vleugje creativiteit.

Speelse keukenstoelen

Een keuken zal snel speels en jong ogen met kleurrijke keukenstoelen. Oranje, groen, blauw, paars, hoe feller de kleur, hoe beter. Voor een extra vrolijk effect kunt u ervoor kiezen om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Niet alleen met de kleuren kunt u spelen, ook kunt u verschillende modellen aanschaffen of een krukje toevoegen aan het assortiment. Denk er wel aan dat het kiezen voor speelse keukenstoelen snel rommelig kan overkomen. Het is daarom belangrijk om uw keuken opgeruimd en schoon te houden.

Een keuken update met moderne stoelen

Na tien jaar kan uw keuken enigszins achterlopen op de huidige trends. Door nieuwe, moderne aan stoelen aan uw keuken toe te voegen, kunt u uw keuken als het ware een update geven. Kijk eens rond in design zaken of ga voor een low-budget optie naar de IKEA. Het zal je verbazen hoeveel leuke moderne stoelen hier te koop zijn!
Een landelijke, speelse of moderne sfeer in uw keuken, kan ook gecreëerd worden met een renovatie van uw keukenkastjes of keukenblad. Intereno bekijkt graag samen de mogelijkheden om uw keuken in een nieuw jasje te steken. Zo zorgt uw keuken samen met uw keukenstoelen voor één mooi geheel.

Afspraak maken