Breng kleur in uw keuken

Iedere keuken is uniek, dat zal u niet ontgaan zijn. Toch ogen veel keukens hetzelfde. Wilt u uw keuken onderscheiden van de rest en bovenal een persoonlijke touch in uw keuken? Een onderscheidende factor en grote sfeerbepaler is de kleur van uw keuken. Gaat u voor een neutrale witte keuken, natuurtinten of kiest u juist voor een felle opvallende kleur? Door kleur in uw keuken aan te brengen zorgt u ervoor dat uw keuken persoonlijker wordt.

Hoe brengt u kleur in uw keuken

Kleur toevoegen aan uw keuken kan op verschillende manieren. Allereerst is het natuurlijk mogelijk om voor een keuken met gekleurde deurtjes te kiezen. Wanneer u dit te ingrijpend vindt kunt u er ook voor kiezen om uw neutrale keuken op te vrolijke met gekleurde accessoires. Het is daarbij verstandig om één soort kleur aan te houden. Ook is het mogelijk om de achterwand van uw keuken te voorzien van een leuke kleur. Denk bijvoorbeeld aan een achterwand van rode tegeltjes.

Gekleurde accessoires in de keuken

Het kleuren met accessoires is waarschijnlijk gemakkelijker dan u denkt. Er zijn tal van accessoires te bedenken welke kleur in uw keuken kunnen aanbrengen. Enkele voorbeelden zijn:

 • Gekleurde snijplanten
 • Gekleurde vazen
 • Gekleurd keukengerei
 • Gekleurde kopjes en mokken
 • Gekleurde handdoeken
 • etc

Gekleurde keukenkastjes in uw keuken

Wilt u uw keuken weer laten stralen door uw huidige keukendeurtjes te laten vervangen voor nieuwe, frisse, kleurrijke exemplaren? Bij Interno kunt u terecht voor complete keukenrenovaties, maar ook het vervangen van uw keukenkastjes behoort tot de mogelijkheden. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden van uw eigen keuken zijn? Neem gerust contact met ons op en onze specialisten vertellen u precies wat mogelijk is. Tot snel!

2 antwoorden
 1. M.C. Gerrits
  M.C. Gerrits zegt:

  Geachte heer/mevrouw,

  Wij hebben een keukenblok die wij 20 jaar geleden hebben laten maken bij een timmerbedrijf.
  Deze is van echt hout en nog zeer goed.Er mankeert nog niets aan.
  De afmetingen van de kastjes zijn geen standaard afmetingen,maar wijken af.
  Mijn vraag is of jullie ook keukenblokken doen overspuiten,of alleen nieuwe deurtjes plaatsen.

  M.v.g.
  Mart Gerrits

  Beantwoorden
  • Simon
   Simon zegt:

   Hallo Mart,

   Bedankt voor uw bericht. Dit is inderdaad een uitzonderlijke situatie die we niet zo vaak tegen komen.
   Ik kan me voorstellen dat u de persoonlijke keuken niet teveel wilt aanpassen. Ik heb dit intern doorgezet en we zullen zsm contact met u opnemen.

   Groeten,
   Team Intereno

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *