Zoeken
Sluiten
 • Professionele keukenrenovatie in één dag
 • 5 jaar garantie
 • +15.500 tevreden klanten

Een tweede tevreden familie via Testpanel

Na de familie Zandwijk uit Soest, was het de eer aan de familie Smit uit Purmerend. Zij zijn uitgekozen om als tweede huishouding deel te nemen aan het Testpanel programma van Intereno. Inmiddels is de gehele keuken gerenoveerd volgens de laatste standaarden. Hierdoor kan de familie Smit uit Purmerend de komende jaren optimaal genieten van hun vernieuwde keuken.

Testpanel programma van Intereno

Intereno verzorgt keukenrenovaties door heel Nederland. Eerder dit jaar heeft Intereno, in samenwerking met Testpanel en Vereniging Eigen Huis, een actie georganiseerd waarbij twee huishoudens kosteloos een keukenrenovatie van Intereno konden testen ter waarde van maar liefst € 3.500,00!

Bij het renoveren van deze keukens houdt Intereno rekening met de inrichting van de woning, de mate van gebruik van de keuken en de toekomstwensen van de familie. De adviseurs van Intereno bekijken de mogelijkheden van iedere renovatie: van keukenfronten, werkbladen tot keukenapparatuur. Zij brengen alles in kaart zodat er achteraf geen onaangename verrassingen zullen zijn voor zowel monteur als klant.

De transformatie van de familie Smit

De keuken van de familie Smit was toe aan vernieuwing. Zo was de keuken voorzien van een werkblad dat ongelijk gemonteerd was en de keukenfronten hadden niet meer de juiste uitstraling. Ook was de ruimte niet optimaal ingedeeld. Hoogste tijd voor een grondige renovatie. Bekijk de afbeeldingen vóór de renovatie:

 

Foto´s keukenrenovati voor      Foto´s keukenrenovati voor Intereno

 

Wat is er allemaal vervangen?

Binnen “no time” kon de familie Smit genieten van een volledige keukenrenovatie, waarbij Intereno een groot aantal elementen tot in de puntjes heeft verzorgd. Wat is er allemaal vernieuwd of vervangen:

 • Geheel nieuwe keukenkasten

Gecombineerd met nieuwe keukenfronten van hoogwaardige folie, handige laden en ruime korfladen met ‘soft close’.

 • Nieuw HPL werkblad

Het werkblad loopt geheel gelijk en is voorzien van een nieuw spoelunit met opbouw spoelbak

 • Gloednieuwe apparatuur van Zanussi

De keuken beschikt over een inductie kookplaat, een geïntegreerde combi-oven en een nieuwe afzuigunit.

 

Bekijk de afbeeldingen ná de renovatie:

 

Foto´s keukenrenovatie na      Foto´s keukenrenovatie na Intereno      Foto´s keukenrenovatie na 2

 

Waardering van Intereno

Dat de familie Smit erg tevreden is met hun keukenrenovatie is te zien aan de waardering die zij hebben gegeven aan Intereno op Testpanel. Deze geslaagde keukenrenovatie in Purmerend werd door de familie beoordeeld met een dikke 9.5!

Lees hier de gehele review op Testpanel.nl. Klik hier >>>

Intereno werd beoordeeld op een vijftal gebieden:

 1. Montage
 2. Degelijkheid
 3. Uiterlijk / design
 4. Functioneert het naar verwachting
 5. Informatievoorziening en service

De hoogste score kreeg Intereno voor ‘montage’ (10). Het laagste cijfer is een maar liefst een 9! Wij danken de familie Smit voor hun enthousiasme en waardering. Dit is weer een klant die naar alle tevredenheid is geholpen en lang kan genieten van een vernieuwde keuken.

 

Waardering keukenrenovatie Intereno

Ook toe aan een keukenrenovatie?

Bent u net als de familie Zandwijk en de familie Smit toe aan een vernieuwing van uw keuken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van de deskundige adviseurs van Intereno. Wij zorgen voor een geheel nieuw aanzicht van uw keuken voor elk budget afgestemd op uw wensen.

Lees ook:

Afspraak maken