Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Een goedkope nieuwe keuken

Een keuken gaat over het algemeen jaren mee. Gedurende deze jaren zal slijtage een steeds grotere rol van betekenis gaan spelen. Veel mensen kijken vervolgens naar de aanschaf van een nieuwe keuken. Een nieuwe keuken is echter vrij prijzig. Gelukkig kan Intereno een goedkope nieuwe keuken voor u realiseren. Wij plaatsen geen compleet nieuwe keuken, maar renoveren uw huidige keuken tegen een voordeliger tarief.

Renoveren goedkoper dan een nieuwe keuken

Het renoveren van uw bestaande keuken is in veel gevallen voordeliger dan het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken. Bij Intereno kunt u zelf bepalen welke aspecten van een keuken gerenoveerd worden. Allereerst is het mogelijk om alleen de keukendeurtjes te vervangen. Daarnaast is het mogelijk om het keukenblad te vervangen. Ook is het mogelijk om de keuken compleet te renoveren. Hierbij kunnen wij zelfs uw kraan en keukenapparatuur vervangen voor nieuwe exemplaren. Zo ervaart u de gemakken van een nieuwe keuken, voor een schappelijke prijs.

Uw goedkope nieuwe keuken in slechts één dag geplaatst

Een ander voordeel van het renoveren van uw keuken door Intereno is de snelheid van plaatsing. Wanneer u een nieuwe keuken koopt, kan het plaatsen enkele dagen tot weken duren. Men moet immers eerste de oude keuken verwijderen, om vervolgens de nieuwe keuken in zijn geheel op te bouwen. Intereno kan uw huidige keuken in slechts één dag renoveren.

De kosten van een complete keukenrenovatie

De kosten voor het renoveren van een keuken kunnen verschillen. Dit is afhankelijk van uw wensen en de omvang van uw keuken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot renoveren van uw keuken? Neem gerust contact met ons op en laat u adviseren door een van onze medewerkers.

Afspraak maken