Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Uitgekeken op uw keuken? Laat de keukendeurtjes vervangen!

Door uw keukendeurtjes te vervangen, krijgt uw keuken direct een nieuwe uitstraling. Dat is goed nieuws als u bent uitgekeken op uw oude keuken. Het is prettig als uw keuken lang meegaat. Maar voldoet hij na al die jaren nog steeds aan uw smaak?

Keukendeurtjes vervangen maakt uw keuken als nieuw

Stel: u heeft jaren geleden een kwaliteitskeuken gekocht. Die is nog steeds prima in orde. Alles werkt en u bent tevreden over de indeling. Maar… na al die tijd bent u wél uitgekeken op de uitstraling. De oplossing is makkelijk en voordelig: laat uw keukendeurtjes vervangen. Op die manier creëert u in een oogwenk een heel nieuwe sfeer.

Brede keuze bij keukendeurtjes vervangen

Keukendeurtjes zijn dé sfeerbepalers in uw keuken. Wanneer u door ons de keukendeurtjes laat vervangen, dan kunt u met de vormgeving, het materiaal en de kleur alle kanten op. Strak of nostalgisch, glanzend of mat, kunststof of houtafwerking, donker of licht – de mogelijkheden zijn onuitputtelijk.

Keukendeurtjes: strak of met panelen

Houdt u van strak of juist van landelijk? Gladde, hoogglans keukendeurtjes passen prachtig in een modern interieur, en hebben als bijkomend voordeel dat ze zeer makkelijk te reinigen zijn. Is de blikvanger in uw keuken een nostalgisch fornuis, dan liggen klassieke paneeldeuren – al dan niet met fraaie boog – meer voor de hand. Tussen deze twee uitersten is van alles mogelijk. Laat u vooral leiden door uw smaak en de rest van uw inrichting.

Uw oude keukendeurtjes vervangen door houten keukendeurtjes

Hout is een tijdloos materiaal, met een warme uitstraling. Laat u uw keukendeurtjes vervangen door houtdecor, dan bepaalt de afwerking de uiteindelijke sfeer. De keukendeurtjes – van melamine en folie – combineren prachtig met contrasterende materialen. Bijvoorbeeld glas, roestvrij staal geborsteld aluminium.

keukendeurtjes vervangen in 1 dag keukendeurtjes vervangen in 1 dag Keukendeurtjes als doorkijkjes

Als u toch uw keukendeurtjes laat vervangen, overweeg dan eens om de bovenkastjes van glazen deurtjes te voorzien. Zo komt uw mooie servies pas echt tot zijn recht. Ook melkglas is mogelijk. Dat geeft een wat rustiger beeld, wat prettig is in een kleine keuken. Uw servies geeft door het licht van inbouwspotjes geeft een diffuus kleurenspel.

Het gebruik van kleur

Naast het materiaal en de vormgeving bepaalt ook het kleurgebruik van de keukendeurtjes de sfeer van uw keuken. Kleur heeft veel invloed op het gevoel van ruimtelijkheid en warmte. Zo maken heldere kleuren als wit, blauw en groen de ruimte optisch groter. Warme tinten als rood en oranje maken de ruimte optisch juist kleiner. Kleuren moet natuurlijk wel passen bij werkblad, wanden en vloeren. Speel hierin met contrasten of kies juist voor ton-sur-ton.

Wel of geen grepen op uw keukendeurtjes?

Zoek bij het vervangen van keukendeurtjes gelijk nieuwe grepen uit. Er is een breed scala aan modellen. Ga uit van de sfeer die u voor ogen heeft, en houdt rekening met het materiaal van uw keukenapparatuur. Een goed gekozen handgreep maakt uw keuken helemaal af.

Keukendeurtjes vervangen – kies voor Intereno

Wilt u uw keukendeurtjes vervangen, dan is het handig als u de voorbeelden bij u thuis kunt bekijken. Intereno maakt het mogelijk. Onze adviseur komt bij u langs met een breed assortiment van modellen, materialen en kleuren. Zo ziet u ter plekke wat wel en niet past. Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan!

 

Afspraak maken