Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De nostalgische keukenkraan

Bij een nostalgische keukenkraan denken mensen vaak ook aan een nostalgische keuken. Dit is natuurlijk een logische gedachte, maar een nostalgische keukenkraan wordt niet alleen geplaatst in een nostalgische keuken. Deze keukenkraan kan namelijk ook gecombineerd worden met andere keukenstijlen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de nostalgische keukenkraan? Lees dan verder!

Wat is een nostalgische keukenkraan?

Het is lastig om een nostalgische keukenkraan te omschrijven aangezien er niet een soort is. De designs van deze kranen kunnen namelijk uiteenlopen van een kraan met veel bogen en krullen naar een strakkere variant met weinig krullen en één warmteregelaar. Het voordeel hiervan is wel dat je precies de kraan kan kiezen naar jouw smaak! Waar de nostalgische keukenkraan in ieder geval om bekend staat is dat deze tijdloos is. Wil je dus graag een keuken die lang meegaat en bij de tijd blijft? Dan ben je bij een nostalgische keukenkraan aan het juiste adres!

Materialen

Hoe hierboven al even werd benoemd dat je de nostalgische keukenkraan kan kiezen naar jouw smaak door de verschillende designs, heb je ook nog de keuze uit verschillende materialen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor chroom, brons of RVS. Het is zelfs mogelijk om een nostalgische keukenkraan te plaatsen van keramiek. Wat het mooiste is? Dat is afhankelijk van de rest van de keuken en je eigen voorkeur!

Combineren met keukenstijlen

Nostalgische keukenkranen zijn dus te combineren met andere keukenstijlen, maar welke zijn dit dan? Je ziet ze het vaakste bij design keukens, landelijke keukens en in de scandinavische keuken. Bij design keukens hoort strak, strakker, strakst. Maar een nostalgische keukenkraan kan hier juist het opvallende detail zijn. Landelijke keukens en scandinavische keukens komen veel meer overeen met de nostalgische stijl. Hierdoor past ook hier de nostalgische keukenkraan!

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een nostalgische keukenkraan in uw keuken? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis!

Afspraak maken