Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De keukentrends van 2018

Langzaam wordt het kouder buiten en dwarrelen de blaadjes in prachtige herfstkleuren van de bomen. Voor u het weet is kerst voorbij en viert u met vrienden en familie het begin van het nieuwe jaar: 2018. Een jaar voor nieuwe ervaringen en veranderingen. Wat staat er op gebied van keukens op u te wachten in 2018? Onderstaand vindt u de keukentrends voor 2018, wellicht geeft het u inspiratie en ideeën voor uw eigen keuken.

1. Keukentrend van 2018: zwart

De zwarte keuken is misschien wel dé keukentrend van 2018. Wellicht heeft u er nog nooit over nagedacht omdat u bij het idee van een zwarte keuken een donker, somber en grauw gevoel krijgt. Dit hoeft echter helemaal niet zo te zijn! Een zwarte keuken is ideaal voor het combineren van diverse kleuren en maakt van uw keuken een stijlvolle blikvanger!

2. Brede en zwevende keukenkasten

Terwijl keukens vroeger uit statige kasten met smalle laden bestonden, ziet u tegenwoordig steeds meer brede en zwevende keukenkasten. Deze keukenkasten zijn aan de muur gemonteerd en geven uw keuken een open en gestroomlijnde uitstraling. Ook de handvaten verdwijnen steeds meer naar de achtergrond met de opkomst van de greeploze keukenkasten. Modern en strak is een keukentrend in 2018 die zeker doorzet.

3. Tropische natuur in de keuken

In de keukens van 2018 zal tropische natuur en het creëren van een exotische look een keukentrend zijn die steeds vaker te zien is. Naast het aankleden van de keuken met kleurrijke planten en bloemen, wordt er meer gebruik gemaakt van natuurlijke materialen in keukenkasten of het keukenblad.

4. Beton in de keuken

Één van de natuurlijke materialen die steeds populairder wordt in de keuken is beton. Met een keukenblad of keukenkastje van beton krijgt uw keuken een ruwe en bijzondere look. Gebruik beton als matte afwerking en ga mee met de keukentrend van 2018.

5. Groeiende domotica als keukentrend in 2018

Een slimme keuken met de nieuwste techniek maakt het leven een stuk makkelijker. Stel uw koffiezetapparaat zo in dat u wakker wordt met de geur van verse koffie. Of zorg dat de vaatwasser klaar is als u thuiskomt en de kraan nooit te lang aan blijft staan door bewegingssensoren. Niet alleen handig, maar ook exclusief en stijlvol.

Grote kans dat u geïnspireerd bent geraakt door deze opkomende keukentrends. Heeft u interesse om uw huidige keuken al aan te passen aan de trends van 2018? Als specialist in keukenrenovaties kan Intereno al binnen één dag de keuken renoveren naar uw wensen en ideeën.

Afspraak maken