Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De keuken van een wijnliefhebber

Bent u een echte wijnliefhebber? Richt uw keuken dan zo in dat dit luxe product sfeer geeft aan uw keuken. Tevens is het ideaal als u uw lievelingswijnen bij de hand heeft tijdens het bereiden van een heerlijke stoofpot of als uw gasten u vergezellen in de keuken. U kunt uw keuken “wineproof” maken met de volgende tips:

Een keuken met een wijnkast

Om de beste en lekkerste wijnen te bewaren kunt u ze laten rijpen in een wijnklimaatkast. U kunt deze klimaatkast laten inbouwen in uw huidige keuken of op een mooie plek zetten in de buurt van de eettafel. Een wijnklimaatkast kan perfect geplaatst worden onder het keukenblad en heeft zo snel de zelfde uitstraling als een open koelkast. Indien u de kast meer wilt laten opvallen, kies er dan voor om de wijnklimaatkast op ooghoogte te laten plaatsen in uw keuken of geef de kast een opvallende kleur. Uiteraard kunt u uw wijnen ook opbergen in een kast zonder klimaatregeling. Zo kunt u een grote, robuuste wijnkast laten plaatsen naast uw keukenblad of bevestig een mooie wijnplank boven uw aanrecht.

Zelf wijn decanteren in de keuken

Met een wijn decanter geeft u uw favoriete wijn een soepele en verfijnde smaak. Tevens zorgt een decanter voor de ultieme wijnbeleving waardoor dit keukenapparaat niet mag ontbreken in uw keuken. Zet de wijn decanter op een prominente plaats in uw keuken of in een speciaal ingericht wijnhoekje.

Chique wijnglazen als eyecatcher in uw keuken

Om optimaal te genieten van een bijzondere wijn, kunt u deze het beste nuttigen uit chique wijnglazen. De keuken krijgt een elegante en stijlvolle uitstraling als u deze wijnglazen op een zichtbare manier opbergt. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van een chique wijnrek aan de onderkant van uw bovenkastjes. Ook kunt u een open keukenkast laten plaatsen of vervang uw oude keukenkastdeurtjes voor een glazen plaat. Hierdoor valt het oog van uw gasten bij binnenkomst meteen op de stijlvolle wijnglazen.

Wilt u een nieuwe keukenkast laten plaatsen voor uw favoriete wijn? Of bent u op zoek naar doorschijnende keukenkastjes voor uw wijnglazen? Het laten renoveren van uw huidige keuken is dan de perfecte oplossing. Intereno is dé specialist op het gebied van keukenrenovaties en bekijkt graag samen met u de mogelijkheden.

Afspraak maken