Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De groene initiatieven van Intereno!

Intereno hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft het milieu hoog in het vaandel staan. Daarom ondernemen wij verschillende activiteiten om hier een steentje aan bij te dragen. In dit blogbericht staan al deze activiteiten op een rij!

1. Zonnepanelen

Alle benodigdheden voor de keuken zoals keukendeurtjes en keukenkastjes worden gemaakt in de fabriek van Intereno. Het dak van de hele fabriek is voorzien van zonnepanelen. Dit betekent dat de gehele productie draait op groene stroom doordat de stroom wordt opgewekt uit zonne-energie! Hierdoor is de CO2 uitstoot van de fabriek van Intereno aanzienlijk minder en dat maakt de fabriek zeer milieuvriendelijk!

2. Elektrische montage bussen

Zodra er een keuken is uitgezocht, moet deze natuurlijk gemonteerd worden. Alle onderdelen om de keuken in elkaar te zetten moeten dan naar de desbetreffende woning worden gebracht. Dit wordt gedaan met de montage bussen. Al een langere periode zijn we bezig geweest om deze allemaal elektrisch te laten rijden en we kunnen nu trots vermelden dat al onze montage bussen elektrisch rijden! Ook hier zorgt Intereno ervoor dat de CO2 uitstoot geminimaliseerd wordt en zo duurzaam mogelijk de keuken vervoeren.

3. Planten van bomen

Om de productie van keukens te compenseren, heeft Intereno het initiatief genomen om voor iedere keukenrenovatie die wordt gedaan een boom terug te planten! Dit project heet ‘Plant A Tree’. Het is enorm belangrijk om bomen te blijven planten omdat dit zorgt voor een schonere lucht en zuiver water. Daarnaast heeft het nog vele andere voordelen die je kan bekijken door op deze link te klikken. Tot slot vindt Intereno het ook belangrijk om te werken met duurzame materialen. Hier kan je meer over lezen in dit blogbericht!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een duurzame keuken in uw woning? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis!

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken