Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De 4 voordelen van aluminium kader glasdeuren in jouw keuken!

Bij aluminium kader glasdeuren wordt er vaak gedacht aan stijlvolle binnendeuren die bestaan uit aluminum kaders. De ruimte tussen deze kaders is opgevuld met glas wat zorgt voor een moderne uitstraling. Maar tegenwoordig bestaan er ook aluminium kader glasdeuren voor in de keuken! Deze zijn natuurlijk een stuk kleiner en dienen als deur van een keukenkastje. De glazen keukendeurtjes zie je steeds meer opkomen in 2019 en zijn dan ook zeer populair. Hieronder lees je de 4 voordelen waarom jij moet kiezen voor aluminium kader glasdeuren in jouw keuken!

1. Een keukendeur voor ieder interieur

Of je nu net een nieuwe keuken hebt, de keuken aan het renoveren bent of juist een hele klassieke keuken hebt: aluminium kader glasdeuren passen bij iedere keuken. Dit komt doordat het aluminium dat in de deurtjes zit verwerkt zich makkelijk aanpast aan iedere omgeving. Dit maakt het dus ook eenvoudig om het met andere keukenaccessoires te combineren.

2. Een keukendeur naar jouw wensen!

Het tweede voordeel van een aluminium kader glasdeur als keukenfront is dat je zelf kan kiezen welk glas je in de deur wilt hebben. Zo kun je kiezen wat het beste past bij jouw inrichting of de deur maken naar je eigen smaak. De volgende keuzes zijn er mogelijk:

  • Melkglas
  • Blank glas

Door de keuze uit verschillende glassoorten is een aluminium kader glasdeur in de keuken altijd goed!

3. Transparant 

Het derde voordeel van een glazen keukenfront is dat het je keuken een innoverende en transparante uitstraling geeft. De transparante uitstraling ontstaat vooral doordat je laat zien wat er in de keukenkastjes staat. Het leuke hiervan is dat je alle glazen en mokken die in de kast staan kan laten zien en dus de buiten- en binnenkant van de keuken kan inrichten!

4. Praktisch

Naast dat de aluminium glazen deurtjes veel voordelen heeft op uiterlijk gebied, zijn de keukendeurtjes ook nog eens zeer praktisch! Glas is namelijk stevig materiaal waardoor de deurtjes zeer lang mee gaan. Maar wat misschien nog het allerhandigste is: de aluminium glasdeuren zijn krasvrij. Hierdoor lijkt het na lange tijd nog steeds of de deurtjes net nieuw zijn!

Afspraak maken