Zoeken
Sluiten
 • Professionele keukenrenovatie in één dag
 • 5 jaar garantie
 • +15.500 tevreden klanten

Keukenrenovatie in Flevoland

Specialist in het renoveren van keukens

Denkt u eraan om uw keuken te renoveren in Flevoland? Neem contact met ons op, samen met u realiseren we uw droomkeuken, binnen de bestaande keuken. Bij Intereno geven we u een nieuwe kijk op uw oude keuken! Reeds 15.000 klanten, waaronder vele Flevolanders gingen u al voor. Wij zijn vakman in hart en nieren met kennis van keukenrenovatie. Van lokale verkoopadviseur tot ambachtsman in de werkplaats: we realiseren samen met u uw droomkeuken. En u draait aan de knoppen.

Wij komen bij u langs

Maak vandaag nog een afspraak voor uw keukenrenovatie in Flevoland. Wat zijn uw wensen? Wat ziet u graag anders? Samen brengen we de wensen en mogelijkheden binnen uw bestaande keuken in kaart. Vervolgens gaan onze vakmannen aan de slag en bereiden ze uw keukenrenovatie in Flevoland voor. Onze lokale adviseurs verplaatsen zich naar steden als Urk, Almere, Lelystad, Dronten en Emmeloord en uiteraard alle dorpen en gehuchten daartussenin.

Dit moet u weten

 

Wat mag u verwachten als u dit formulier heeft ingevuld?
 • Wij bellen u om de adviesafspraak door te nemen en een datum vast te leggen.
 • Onze adviseur komt bij u thuis, gewapend met veel kennis, een goed humeur en kleur / modelstalen.
 • Nadat u met onze adviseur de mogelijkheden heeft besproken rekent hij/zij direct uit wat voor u de kosten zijn zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Wanneer is het handig om een advies afspraak in te plannen?

Als onderstaande zaken u bekend voorkomen:

 • Wanneer bijvoorbeeld de keukenkasten nog in goede staat zijn, en u denkt eraan om het aanzicht van uw keuken te veranderen d.m.v. nieuwe keukenfronten en wellicht werkblad en/of keukenapparatuur. Daardoor krijgt de keuken een tweede jeugd en is een renovatie van de keuken een slimme oplossing. Hiermee bespaart u tijd, maar vooral veel geld.
Is deze adviesafspraak écht gratis?

Absoluut, het is écht gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van een gedegen advies betaalt u helemaal niets. We delen graag onze passie voor keukenrenovatie met u en helpen u met alle vragen! Natuurlijk kost het ons wél geld dus we gaan er vanuit dat u er wel serieus mee bezig bent!

Hoe kan ik mij voorbereiden op een adviesafspraak?

Wij geven u een aantal tips voor de beste voorbereiding:

 • Maak een moodboard wat u mooi vindt qua stijl en kleuren;
 • Bepaal wat u zelf zou willen behouden van de huidige keuken;
 • Bekijk foto’s en video’s van eerdere keukenrenovaties uitgevoerd door Intereno.
Wat gebeurt er na de adviesafspraak?

Helemaal tevreden met ons advies en prijsvoorstel? Dan kunt u uw keukenrenovatie direct bestellen. We maken de opdracht in orde en daarna volgt er een afspraak om de keukenrenovatie tot op de millimeter nauwkeurig in te meten.

Tijdens het inmeten maken we direct een afspraak voor de montage en weet u gelijk wanneer de werkzaamheden starten en kunt genieten van uw keukenrenovatie.

Deel vooral een foto van het eindresultaat met ons als alles klaar is. Dit kan bijvoorbeeld op ons Instagramkanaal. We zijn benieuwd!

Gratis keukenadvies aanvragen?

Ja, laat Intereno contact met mij opnemen!

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

Renovatie binnen één dag

Intereno renoveert een keuken al binnen één dag zonder hak- of breekwerk.

Eigen fabriek in Nederland

Wij hebben een eigen fabriek in Nederland voor de productie van onze onderdelen, zoals keukenfronten.

CBW erkend

Intereno is CBW erkend. Dat betekent:

 • Meer garanties na je aankoop
 • Nette aanbetalingsregeling
 • Onpartijdige klachtafhandeling

KEUKENRENOVATIE IN ÉÉN DAG IN FLEVOLAND

Wij geloven in een goede voorbereiding en nauwgezette planning. Tot in de puntjes wordt de renovatie achter de schermen uitgewerkt. Op die manier kunnen we vaak al binnen één dag uw renovatieproject afronden.

Zo streven we ook bij uw thuis naar keukenrenovatie binnen één dag. Bij ons bent u extra verzekerd, want wij zijn CBW erkend. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons. Onze lokale adviseur komt u graag uitleggen hoe we dat aanvliegen.

Veelgestelde vragen

Renoveert Intereno in heel Flevoland?

Jazeker! Wij komen in alle dorpen en steden in Flevoland. Of het nu Almere, Lelystad, Swifterband is of Marknesse, onze adviseurs komen naar u toe om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe lang duurt een keukenrenovatie?

Intereno renoveert een keuken al binnen één dag zonder hak- of breekwerk. De duur is uiteindelijk afhankelijk van onder andere de huidige staat van uw keuken en welke voorbereidingen u al hebt getroffen (zoals leidingen verleggen).

Wat zijn de kosten van een keukenrenovatie?

Een keukenrenovatie kost gemiddeld 50% minder dan een nieuwe keuken, afhankelijk van uw wensen en de staat van uw huidige keuken.

Wat is het stappenplan van Intereno?

Het kiezen voor de juiste keukenrenovatie hoeft u niet alleen te doen. Intereno keukenrenovatie komt persoonlijk bij u thuis om te inventariseren wat uw wensen zijn, waarbij alle mogelijke opties worden besproken. Wij geven advies op maat. Doorloop de volgende stappen om uw keuken te laten renoveren:

 1. Maak een afspraak met een van onze adviseurs
 2. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie van wensen
 3. U ontvangt een offerte op maat
 4. Bij akkoord op offerte, plannen wij de fabricage in onze eigen fabriek in Nederland
 5. Er wordt een afspraak ingepland om de keuken te renoveren
 6. De keuken wordt geheel naar wens gerenoveerd. Meestal binnen één dag!