Sluiten
 • Professionele keukenrenovatie in één dag
 • 5 jaar garantie
 • +15.500 tevreden klanten
Trustpilot
intereno-keukenrenovatie-binnen-een-dag-logo-340px

KEUKENRENOVATIE IN NOORD-HOLLAND

Voor het renoveren van uw keuken in Noord-Holland, is Intereno uw partner. Wij brengen u een nieuwe kijken op uw oude keuken. De mooiste keukenrenovaties in Noord-Holland ontstaan door de juiste samenwerking tussen u en de juiste professionele partner. Kom samen met onze adviseur tot mooie ideeën om uw keuken te vernieuwen. Onze adviseurs komen aan huis in Noord-Holland.

GRATIS KEUKENADVIES AANVRAGEN?

Ja, laat Intereno contact met mij opnemen!

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

IN ÉÉN DAG EEN VERNIEUWDE KEUKEN IN NOORD-HOLLAND

De tijd van het renoveren is afhankelijk van de wensen en de reeds aanwezige voorzieningen, maar ook in Noord-Holland zorgen wij er voor dat u binnen één dag weer kunt genieten van een totaal gerenoveerde keuken.

Onze renovatiespecialisten voor uw keuken zitten in elke provincie. Dus ook in Noord-Holland. Laat u inspireren door het gevarieerde aanbod in keukenfronten, werkbladen en keukenapparatuur. Vraag meer informatie aan een van onze lokale verkoopadviseurs. Onze adviseurs zitten o.a. in Alkmaar, Amsterdam, Hoofddorp, maar ook in andere dorpen en steden in Noord-Holland.  Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • RENOVATIE BINNEN ÉÉN DAG
 • VAKKUNDIG ADVIES
 • 5 JAAR GARANTIE OP MONTAGE, FRONTEN EN WERKBLADEN
 • CBW ERKEND

Veelgestelde vragen

Renoveert Intereno in heel Noord-Nederland?

Jazeker! Wij komen in alle dorpen en steden in Noord-Holland. Of het nu Den Helder is of Hoofddorp, onze adviseurs komen naar u toe om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is het stappenplan van Intereno?

Het kiezen voor de juiste keukenrenovatie hoeft u niet alleen te doen. Intereno keukenrenovatie komt persoonlijk bij u thuis om te inventariseren wat uw wensen zijn, waarbij alle mogelijke opties worden besproken. Wij geven advies op maat. Doorloop de volgende stappen om uw keuken te laten renoveren:

 1. Maak een afspraak met een van onze adviseurs
 2. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie van wensen
 3. U ontvangt een offerte op maat
 4. Bij akkoord op offerte, plannen wij de fabricage in onze eigen fabriek in Nederland
 5. Er wordt een afspraak ingepland om de keuken te renoveren
 6. De keuken wordt geheel naar wens gerenoveerd. Meestal binnen één dag!
Hoe lang duurt een keukenrenovatie?

Intereno renoveert een keuken al binnen één dag zonder hak- of breekwerk. De duur is uiteindelijk afhankelijk van onder andere de huidige staat van uw keuken en welke voorbereidingen u al hebt getroffen (zoals leidingen verleggen).

Waar moet ik rekening mee houden?

Het is handig wanneer u enig idee hebt wat u graag zou willen. Daar helpen we uiteraard mee. Daarnaast kunt u alvast deze tips lezen.

Wat zijn de kosten van een keukenrenovatie?

Een keukenrenovatie kost gemiddeld 50% minder dan een nieuwe keuken, afhankelijk van uw wensen en de staat van uw huidige keuken.

Geen hak- of breekwerk

Een keukenrenovatie bij Intereno wordt meestal uitgevoerd zonder hak- en breekwerk. Dat heeft als voordeel dat een keukenrenovatie binnen één dag voltooid kan worden. Daarnaast voorkomt dit vuil en schade aan uw vernieuwde keuken. Bij het adviesgesprek en bij het inmeten van de keuken geven we u advies over de positionering van de keuken, mocht u dit anders willen hebben.

Lokale adviseurs

Intereno heeft beschikbare adviseurs in heel de provincie Noord-Holland. Het maakt dus niet uit waar u woont in de provincie, van Alkmaar, Haarlem Hoorn, tot aan Amsterdam en Hilversum. Onze adviseurs komen naar u toe, zodat u zelf niet weg hoeft.

Keukenrenovatie video's

CO2 compensatie

Via project ‘Plant a Tree’ ondersteunen wij de biodiversiteit en herstel van bosrijke omgevingen. Voor elke keuken die we mogen renoveren, planten wij een boom terug in Zuid-Afrika. Momenteel kunnen we al spreken van een Intereno bos. Zo draagt Intereno haar steentje bij.