Intereno, specialist in keukenrenovatie’

Keukenrenovatie in Drenthe

Professionele keukenrenovatie

Bent u op zoek naar professioneel advies voor uw keukenrenovatie? Neem contact met ons op. Want een keuken laat u renoveren door Intereno. Over heel Nederland stropen we de mouwen op, dus ook voor uw keukenrenovatie in Drenthe. Onze lokale adviseurs verplaatsen zich naar u., naar steden zoals Coevorden, Assen, Hoogeveen, Meppel, Emmen en uiteraard alle dorpen en gehuchten daartussenin. bovendien dragen onze vakmannen en -vrouwen passie voor het vak en beschikken we over een gedegen kennis van keukenrenovatie. Van verkoopadviseur tot de ambachtsmannen en -vrouwen in de werkplaats: we realiseren samen met u uw renovatie. En u staat aan het roer.

Gratis keukenadvies aanvragen?

Ja, laat Intereno contact met mij opnemen!


 •  *

 •  *

 •  *

 •  *

 •  *

 •  *

 •  *

 •  *

  012-3456789 • Renovatie binnen één dag

  Intereno renoveert een keuken al binnen één dag zonder hak- of breekwerk.

 • Eigen fabriek in Nederland

  Wij hebben een eigen fabriek in Nederland voor de productie van onze onderdelen, zoals keukenfronten.

 • CBW erkend

  Intereno is CBW erkend. Dat betekent:

  ✔ Meer garanties na je aankoop

  ✔ Nette aanbetalingsregeling

  ✔ Onpartijdige klachtafhandeling

In iene dag een verneide keuken!

Dankzij nauwgezette planning en een goede voorbereiding in de werkplaats wordt de renovatie achter de schermen uitgewerkt. Tot in de puntjes bereiden we de keukenrenovatie in Drenthe voor. Dat wilt zeggen dat we vaak al binnen één dag uw renovatieproject afronden! Zo streven we ook bij uw thuis naar keukenrenovatie binnen één dag. Overigens bent u als klant bij ons extra verzekerd, want wij zijn CBW erkend. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons. Onze lokale adviseur komt u graag uitleggen hoe we dat aanvliegen.

Wij komen bij u langs

Aan uw keukentafel brengt de adviseur de mogelijkheden in kaart en stemt deze af met uw wensen. Zo komen we samen tot uw droomkeuken. Wilt u ook een nieuwe kijk op uw oude keuken? Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak voor uw keukenrenovatie in Drenthe. Reeds 15.000 klanten gingen u al voor, waaronder vele Drentenaren.

Veelgestelde vragen!

Een renovatie duurt in veel gevallen maar één dag! In dat geval beschikt u snel over een geheel vernieuwde keuken waarbij geen hak- of breekwerk komt kijken. Wanneer u de waterleidingen en elektra wilt verleggen, moet u rekenen op een langere renovatieduur. Veel voorbereidend werk kan al door u worden gedaan.

Wij renoveren keukens door heel Drenthe. Of u nu in Emmen, Assen of Hoogeveen woont. Onze adviseurs komen naar u toe.

Afhankelijk van de staat en uw wensen kunnen we uw gehele keuken renoveren: van keukenkasten tot keukenfronten. In veel gevallen zijn uw wensen ook anders geworden in de loop der tijd. Denk dan ook aan apparatuur dat vervangen kan worden evenals een kraan, wasbak en werkblad.

Een keukenrenovatie kost gemiddeld 50% minder dan een nieuwe keuken, afhankelijk van uw wensen en de staat van uw huidige keuken.

Inspiratie nodig?

Laat je inspireren door onze voor- en na foto’s of door een van onze magazines.

 • Inspiratiegids

  Toe aan iets nieuws? Is uw keuken verouderd of echt aan vervanging toe? Bekijk dan eerst ons Keuken Inspiratieboek om perfecte ideeën op te doen.

 • 10 keukenrenovatie tips

  Wist u dat een keukenrenovatie in 1 dag gerealiseerd kan worden? En voor 50% minder dan een nieuwe keuken? Lees alle tips >>