Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Folie ommantelde fronten

Folie ommantelde fronten hebben vele voordelen. Het is krasvast en is zeer geschikt om kaderdeuren (profiel in de deur) van te maken. Het oppervlak is volledig gesloten, ziet er uit als een lak gesproten front, waardoor het makkelijk schoon te maken is. De foliefronten zijn in vele kleuren beschikbaar. Denk aan effen maar ook houtlook kleuren.

Naadloze en strakke uitstraling

De drager (onderplaat) waar folie ommantelde fronten van worden gemaakt is MDF. Om deze onderplaat wordt een kunststoffolie getrokken en dit geeft dan de kleur van het keukenfront. Doordat de folie zo strak om de onderplaat wordt getrokken zijn de fronten naadloos wat zorgt voor een mooi afgewerkte uitstraling.

Voordelen van folie ommantelde fronten

Foliefronten zijn uitstekend geschikt om profilering in aan te brengen. Denk hierbij aan kaderdeuren. Of een bepaalde schuine zijkantafwerking. Door alleen snel een doekje over het vlakke front te halen is je keuken al spik en span. Een ander voordeel is dat je zelf kan kiezen welke kleur folie je wilt. Daarnaast bepaal je zelf of je een glad of geprofileerd front in je keuken wilt en of je liever een matte kleur hebt of juist de voorkeur uitgaat naar een wat meer glanzende of houtlookkleur. De mogelijkheden zijn erg groot!

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken

Veel gestelde vragen over foliefrontjes

Voordelen folie frontjes
  1. Krasvast en makkelijk te reinigen
  2. Veel keuze in kleur en varianten
  3. Naadloze afwerking
Welke kleuren folie fronten heeft Intereno?

Intereno heeft meer dan 20 kleuren, variërend van felle tot pastelkleuren. Ook hebben we verschillende motieven, zoals houtnerf. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

Zijn folie frontjes wel kwalitatief?

Jazeker, deze worden in onze eigen fabriek te Putten gefabriceerd. Een volledige robotstraat (constante kwaliteit) waarborgt deze kwaliteit. De foliematerialen die wij gebruiken zijn zeer betrouwbaar en kwalitatief.