Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Woonbeurs 2014

Wij staan weer op de Woonbeurs! U bent van Harte Welkom!
Vanaf dinsdag 30 september t/m zondag 5 oktober 2014 staat Intereno Keukenrenovatie met haar stand op DE WOONBEURS! De beurs is in de RAI te AMSTERDAM. U kunt ons vinden in hal: 9 / standnummer: 023.

Heeft u kleine of grote verbouwplannen? Bent u op zoek naar een nieuwe bank, bed of keuken(renovatie)? Of wilt u persoonlijk advies van een professionele woonexpert? Kom dan naar de Woonbeurs Amsterdam. Daar vind u alles voor uw huis onder één dak.

Woonbeurs 2014

Doe ideeën op in de unieke en levensgrote woonhuizen van de mooiste woonbladen van Nederland, zoals bijvoorbeeld VTwonen en Eigen Huis & Interieur. Of schuif aan bij de lezingen van bekende ontwerpers uit de woonwereld. Op de Woonbeurs Amsterdam ontdekt u de nieuwste woonproducten om uw huis weer stijlvol aan te kleden.

De merken die u dit jaar kunt vinden op de Woonbeurs Amsterdam vind u in dit overzicht.

Woonbeurs 2014

De keuken staat vaak bovenaan het verlanglijstje! Natuurlijk kunt u ook aan een keukenmetamorfose denken! Want dat is wat Intereno Keukenrenovatie doet! Wij toveren uw huidige keuken, in één dag, om tot de keuken van uw wensen met de look en apparatuur van deze tijd!

De Woonbeurs Amsterdam luidt ieder jaar het nieuwe woonseizoen in. Het is dé plek waar de mooiste merken hun nieuwe collecties tonen en woonliefhebbers deze als allereerste kunnen bewonderen. Intereno Keukenrenovatie is dan ook trots dat zij haar mogelijkheden en producten op het gebied van keukenrenovatie hier onder uw aandacht mag brengen!

Al met al belooft De Woonbeurs weer het centrum te worden van alle nieuwe mogelijkheden en designs op het gebied van wonen en keukens! Beloof uzelf een gezellige dag en kom naar De Woonbeurs! Wij kijken in ieder geval uit naar uw komst en hopen u te mogen begroeten op onze stand in de RAI te Amsterdam!

Meer lezen over De Woonbeurs? Klik hier>>>

 

Wilt u weten of wij uw keuken kunnen renoveren?

Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs en klik hier >>>

 

Afspraak maken