Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Welke inbouw koelkast past bij mijn gezin?

Aan de hand van onderstaande vragen kiest u gemakkelijk de inbouw koelkast die bij u en uw gezin past.

Hoeveel plaats heeft u in de keuken?

Bij het kiezen van inbouwapparatuur is het belangrijk te weten hoeveel plaats er voorzien dient te worden. Wij kunnen de ruimte voor u opmeten en zo een eerste selectie maken bij de keuze van inbouw koelkast.

Uit hoeveel personen bestaat uw huisgezin?

Om de ideale capaciteit van uw inbouwkoelkast te bereken, dient deze afgestemd te zijn op het aantal gezinsleden. De capaciteit van koelkasten wordt gemeten in liters:

  • 1-2 personen: 100 – 150 liter
  • 3-4 personen: 150 – 250 liter
  • Ideaal voor grote huishoudens van 5 of meer personen: 250+ liter.

Of uitgedrukt in volle boodschappentassen:

  • 93 liter – 5 boodschappentassen
  • 200 liter – 11 tassen
  • 387 liter – 20 tassen

 

Laat wat ruimte in de koelkast vrij, zodat de lucht kan circuleren en voor efficiënte koeling kan zorgen.

Wenst u een energiezuinige koelkast?

Wanneer u op zoek bent naar een energiezuinige inbouwkoelkast, kijk dan naar de energielabels A+ A++ of A+++. Hoe meer plussen in het energielabel vermeld worden, hoe zuiniger de koelkast is in het energieverbruik.

 

Wij installeren binnen het keukenontwerp de koelkast niet te dicht bij de oven of verwarming om warmteverlies tegen te gaan.

Welke extra functionaliteiten vindt u belangrijk bij uw inbouw koelkast?

Is een vriesvak gewenst in uw inbouw koelkast? Vindt u een veilige opslag van zware artikelen belangrijk in de koelkast? Er bestaat extra sterk beveiligingsglas om op die functionaliteit in te spelen. Ook voor wijnliefhebbers bestaan er inbouw koelkasten met wijnrekken, flessenhouders en zelfs een ingebouwde wijnkoeler.

Wij werken samen met topmerken voor de levering van inbouw koelkasten. Wij zorgen ervoor dat de koelkast naadloos aansluit als inbouwkoelkast in het keukenontwerp.

Twijfelt u over de keuze van de inbouw koelkast voor uw nieuwe keuken? Intereno denkt graag met u mee over de inrichting van uw nieuwe keuken. Neem gerust contact met ons op voor advies en een vrijblijvend gesprek bij uw thuis.

Afspraak maken