Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Wat zijn de financieringsmogelijkheden bij keukenrenovatie?

Een nieuwe kijk op je oude keuken? Dan kies je voor een keukenrenovatie! Helaas is deze optie voor een grote groep consumenten niet altijd mogelijk doordat er veranderingen hebben plaatsgevonden in de wet- en regelgeving rondom het verstrekken van hypotheken. Om een gerenoveerde keuken toch  voor alle consumenten bereikbaar te maken, heeft Intereno samen met Financieel Fit een platform ontwikkeld om de financieringsmogelijkheden te bekijken!

1. Betalen in termijnen

Vaak willen onze klanten de keukenrenovatie betalen in termijnen en daarom heeft Intereno dit mogelijk gemaakt! Het betalen van de keukenrenovatie kan dus in termijnen door kleine delen af te lossen in een periode die voor jou het beste uitkomt. Heb je dus vorige week bedacht dat je de keuken wil renoveren? Dan hoef je niet eerst te sparen, maar kan je meteen je wens vervullen!

2. Welke stappen zijn hiervoor nodig

Om de financieringsmogelijkheden goed in kaart te brengen, doorloopt Intereno samen met jou 3 stappen. De eerste stap is een kennismaking en inventarisatie. Alle zaken rondom financiering zijn natuurlijk persoonlijke kwesties. Daarom is er eerst een kennismakingsgesprek om de financiering te laten aansluiten bij je persoonlijke wensen. Op basis hiervan wordt een inventarisatie gedaan naar financiële producten die het beste passen bij deze persoonlijke wensen. Bij de tweede stap geeft Interno aan de hand van de inventarisatie een advies voor de beste mogelijkheden voor de keukenrenovatie. De derde en laatste stap is gericht op de afronding en uitbetaling. Met deze stappen hoef je je alleen nog te richten op het renoveren van de keuken en niet op het financiële aspect!

3. Leencalculator

Wil je binnen enkele minuten ontdekken hoeveel je kan lenen voor de keukenrenovatie? Dan kan je de leencalculator invullen. Hier wordt aan de hand van verschillende vragen naar woonsituatie, leeftijd, kostgeld per maand en bruto inkomen per maand binnen enkele minuten berekend hoeveel je kan lenen!

Wil je meer informatie over de financieringsmogelijkheden bij keukenrenovatie? Ga dan naar https://financiering.intereno.nl/ of neem contact met ons op!

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken