Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Wat kosten luxe keukens?

Een overvloed van mooie of prettige dingen. Zo omschrijft De Dikke Van Dale het woord ‘luxe’. Een luxe keuken is een keuken die is uitgerust met hoogwaardig apparatuur en bestaat uit strakke materialen, zoals natuursteen of glas. Maar wat kost een luxe keuken? In deze blog geven we u het antwoord.

Prijs luxe keukens

Voor veel mensen betekent luxe ook groots en uitgebreid. Zij kiezen bijvoorbeeld voor speciaal apparatuur en een hoogwaardig werkblad. De prijs voor zo’n keuken loopt dan snel op. Meestal start u in dit geval met een bedrag van ongeveer 25.000 euro tot 30.000 euro, waarvan gemiddeld 10% voor de installatie is. Met name het type keuken, de oppervlakte, het merk en het materiaal van het werkblad bepalen de prijs. Uiteraard kunt u het zo gek maken als u zelf wilt.

Goedkope luxe keukens

De prijs van een luxe keuken drukken is vrij eenvoudig. Door de keuken zelf te installeren bespaart u bijvoorbeeld al zo’n 2.500 euro. Door voor een B-merk te gaan in plaats van een A-merk kunt u zo’n 3.000 euro winnen en door luxe apparatuur achterwege te laten valt de factuur zo’n 2.500 euro lager uit. Overigens kunnen ook goedkopere keukendeuren of werkbladen uw keuken een strakke, luxe uitstraling geven.

Keuken renoveren

Maar er zijn meerdere mogelijkheden om een keuken met luxe uitstraling te installeren zonder diep in de buidel te tasten. Bijvoorbeeld door uw huidige keuken te renoveren. Door keukendeuren, keukenapparatuur en uw werkblad te vervangen geeft u uw keuken direct een nieuwe (luxe) uitstraling. En het mooiste is: bij Intereno veranderen we uw huidige keuken in een gloednieuwe binnen één dag.

Benieuwd of een renovatie iets voor u is? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden door te nemen met een van onze specialisten. 

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken