Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Wat kost een keukenrenovatie?

Dat is uiteraard afhankelijk van een groot aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de huidige staat van uw keuken, het type keuken, de afmetingen en de keukenapparatuur. Voordat u begint met het renoveren van uw keuken is het raadzaam om een budget vast te stellen, op die manier komt u in ieder geval niet voor onverwachte verassingen te staan. Keukenrenovatie is er voor elk budget, zelfs met een klein budget kunnen er al grote veranderingen worden gerealiseerd.

Kosten keukenrenovatie Intereno

Een groot gedeelte van de kosten voor keukenrenovatie gaat vaak in het materiaal zitten. Als u voor dure materialen kiest zullen de kosten vanzelfsprekend wat hoger liggen. Vaak zal er een afweging moeten worden gemaakt tussen enerzijds kwaliteit en anderzijds kosten, dit kan soms een lastige opgave zijn.

Het scheelt als u zelf een gedeelte van de werkzaamheden kan uitvoeren. Op kleine aanpassingen, zoals het schilderen van keukenkastjes, kunt u op die manier al snel besparen. Een andere tip waarmee u op keukenrenovatie kunt besparen is door slechts een gedeelte te vernieuwen of te vervangen.

Bespaar op uw keukenrenovatie met Intereno

Intereno Keukenrenovatie geeft advies op maat. Pas als u helemaal tevreden bent over de samenstelling en prijs van uw renovatie, plannen we een afspraak in. Intereno renoveert uw keuken meestal in één dag! In het keukenrenovatie-programma van Intereno vindt u een grote diversiteit en verscheidenheid aan nieuwe keukenfronten, werkbladen of nieuwe keukenapparatuur.

Heeft u nog vragen over de kosten van keukenrenovatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en laat u adviseren door een van onze experts!

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken