Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Wandrekken voor in de keuken

Heeft u overal kruidenpotjes, pannen, spatels of zelfs accessoires rondslingeren? Grijpt u af en toe naast datgene wat u nodig heeft? Dan bestaat er een interessante oplossing voor u, namelijk: wandrekken voor de keuken! Wandrekken zijn er in allerlei soorten en maten. Bent u benieuwd hoe een wandrek in uw keuken past? Lees dan verder.

Wandrekken keuken industrieel

Een wandrek is er ook in een industriële stijl. Dit betekent dat u de keuze hebt zwarte, staal, koper of gouden materiaal, gecombineerd met hout. Industriële wandrekken passen eigenlijk in iedere keuken. Daarnaast zijn de wandrekken in verschillende formaten te verkrijgen, zoals rechthoekig of rond.

Metalen wandrek keuken

Ook voor het metalen wandrek geldt dat het item naadloos in uw interieur past. Onopvallend, maar toch praktisch en stijlvol. Kiest u voor een combinatie met hout? Of gaat u juist voor een metalen wandrek in de vorm van een mandje? Het is maar net wat uw doel is. U kunt het wandrek natuurlijk gebruiken als opbergruimte, maar ook als decoratie. Hang uw favoriete familiefoto’s, recepten of verjaardagskaarten op aan dit wandrek.

Houten wandrek keuken

het houten wandrek is wat robuuster dan de eerder genoemde wandrekken. Maar robuuster betekent niet dat het minder mooi is natuurlijk. Sterker nog, een houten wandrek leent zicht uitstekend voor een landelijke keuken of een keuken waarin houten keukendeurtjes verwerkt zitten. Wist u dat we bij Intereno uw keuken kunnen voorzien van nieuwe keukendeurtjes?

Uw keuken voorzien van een nieuwe look?

Bij Intereno denken wij graag mee bij uw nieuwe keuken. Naast het renoveren van uw keuken, kijken we ook met u naar uw apparatuur en het algehele totaalplaatje van uw keuken.

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken