Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Vervangen keukenrobots onze receptenboekjes?

Een keukenrobot, de Belgen gebruiken het woord al langer. Onze zuiderburen doelen hiermee op een uitgebreide mixer voor het maken van beslag en dergelijke. Er is echter een nieuwe keukenrobot in aantocht. De robot lijkt zo uit een sci-fi film te komen, maar zal toch werkelijkheid worden. De robot lijkt op het eerste gezicht een uitvinding voor personen welke geen plezier in koken beleven. Maar zal deze heuse keukenrobot de traditionele keuken en receptenboekjes in gevaar brengen?

De keukenrobot maakt traditionele recepten in een handomdraai

Traditionele recepten worden vaak generatie op generatie doorgegeven. Veel mensen hebben nog wel ergens een oud receptenboekje liggen waar de recepten van (groot)moeder in geschreven zijn. De bladzijdes zitten vaak vol met vlekken van de vele malen dat ingrediënten op het boekje gemorst zijn. Met deze keukenrobot heb je echter geen recepten meer nodig. De recepten worden door de robot onthouden en met een klik op het touchscreen zal de robot beginnen met koken. Bekijk hieronder hoe de robot dit doet.

Een hypermoderne keuken

De keukenrobot uit deze video is natuurlijk nog toekomstmuziek. Het is echter nu al mogelijk om uw keuken om te toveren tot een hypermoderne keuken. Hierbij kunt u denken aan de nieuwste keukenapparatuur en strakke lijnen in combinatie met RVS en lichte kleuren. Ook uw huidige keuken is te renoveren en om te toveren tot een moderne keuken. Met behulp van Intereno kunt u uw droomkeuken met een redelijk budget realiseren.

Kan de keukenrobot onze kookkunsten vervangen?

Het is nog maar de vraag of de keukenrobot onze kookkunsten ook daadwerkelijk kan vervangen. Een goed recept maakt u met liefde en ervaring. Dit zijn onderdelen welke de robot niet kent. Wij denken dan ook dat er niets gaat boven een eigengemaakt recept uit eigen keuken. Wat denkt u?

Afspraak maken