Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Vergelijk keukenrenovatie

Aan de mogelijkheden van keukenrenovatie wordt pas gedacht op het moment dat er zich bepaalde mankementen voordoen in uw keuken. Denk bijvoorbeeld aan de folie van de keukendeurtjes die loslaat of een beschadigd keukenwerkblad waar u zich steeds vaker aan begint te ergeren. Stuk voor stuk zaken die de doorslag kunnen geven.

Het komt vaak voor dat mensen na verloop van tijd de behoefte krijgen aan een nieuwe geüpdatete versie van hun keuken. Keukenrenovatie biedt in dat geval een uitkomst! Waar begint u als u met keukenrenovatie van start wil gaan? Vergelijk diverse mogelijkheden in keukenrenovatie.

Laat u goed informeren door Intereno

Appels met appels vergelijken

Als u bedrijven gespecialiseerd in keukenrenovatie wilt vergelijken zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hoewel het renoveren van uw keuken altijd situatie-afhankelijk is, kan het toch interessant zijn als bedrijven in ieder geval op de onderstaande punten duidelijkheid kunnen verschaffen:

    • De mogelijkheden van renoveren
    • Beschikt het bedrijf over keurmerken, zoals CBW?
    • De termijn (hoe snel kan de renovatie plaatsvinden?)

Mogelijkheden

De mogelijkheden van een renovatie zijn in de meeste gevallen afhankelijk van de omvang van het project. Laat u informeren door een professioneel adviseur die daadwerkelijk de tijd voor u neemt. En laat de adviseur eens een kijkje nemen in uw woning. Hierdoor krijgt u beter persoonlijk advies.
Voordat u een start maakt met keukenrenovatie is het altijd raadzaam om een maximum budget vast te stellen, op die manier weet u in ieder geval precies waar u aan toe bent. Over het algemeen is keukenrenovatie een stuk voordelig dan het aanschaffen van een nieuwe keuken.

Keurmerken

Bij het vergelijken van bedrijven is het zeker de moeite waard eens te onderzoek of zij beschikken over één of meer keurmerken. Bedrijven met een CBW keurmerk bieden u als klant zekerheid met betrekking tot aanbetalingen, garantie en service. Meer informatie over CBW keurmerk.

De termijn

Omdat er (vooral bij grote projecten) nogal wat komt kijken bij keukenrenovatie is het ook belangrijk dat u een goede indicatie krijgt van de termijn van de geplande werkzaamheden. De meeste mensen zullen het er over eens zijn dat een keukenrenovatie niet té lang mag duren, daarnaast wilt u natuurlijk zo snel mogelijk kunnen genieten van uw opgeknapte keuken. Dit zijn belangrijke zaken om in het achterhoofd te houden op het moment dat u keukenrenovatiebedrijven met elkaar vergelijkt. Intereno kan een renovatie meestal binnen één dag realiseren!
Als u kiest voor de experts van Intereno Keukenrenovatie kiest u voor advies op maat. Samen met u wordt er gekeken naar de beste oplossingen en krijgt u advies over de juiste keuze qua aanpak en materiaal. Voor professioneel advies over uw mogelijkheden, neemt u contact op met Intereno.

Afspraak maken