Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Uw oude keuken opknappen?

Zonder grote uitgaven kunt u uw oude keuken een nieuwe uitstraling geven. Kleine aanpassingen zoals nieuwe deurgrepen of het aanbrengen van andere kleuren kunnen vaak al een groot verschil maken. Het opknappen van uw oude keuken kunt u zo uitgebreid mogelijk maken als u wilt, vaak afhankelijk van het budget. Heeft u een klein budget beschikbaar voor het opknappen van uw oude keuken? Ga dan eerst na wát voor u precies prioriteit heeft.

Met het opknappen van uw oude keuken kunt u al gauw wat geld besparen, vaak is het namelijk niet nodig om een complete keuken te vervangen. Met nieuwe of geschilderde keukenkastdeurtjes kunt u de sfeer in uw oude keuken al aanzienlijk verbeteren. Met het opknappen van uw oude keuken bepaalt u zelf welke aanpassingen u wilt realiseren, enkele voorbeelden zijn:

  • Keukenkastdeurtjes vervangen
  • Keukenblad vervangen
  • Keukenapparatuur vervangen
  • Keukenkraan vervangen
  • Nieuwe kleuren aanbrengen

Keuken opknappen Intereno

Voordelen van uw oude keuken opknappen

Het opknappen van uw oude keuken is in de eerste plaats kostenbesparend, zelfs met een klein budget kunt u al voor aanzienlijke veranderingen in de sfeer zorgen. Naast de financiële voordelen zult u met het opknappen van u oude keuken ook relatief weinig met overlast te maken hebben, er zal immers minder gesloopt en/of compleet vervangen moeten te worden.

Een ander voordeel van het opknappen van uw keuken is een waardestijging van uw huis. Door het aanbrengen van veranderingen in uw keuken kan soms een waardestijging van uw huis worden gerealiseerd, dit is uiteraard wel van een aantal factoren afhankelijk.

Nadelen van uw oude keuken opknappen

Het is voor de hand liggend dat er ook een aantal nadelen aan het opknappen van uw oude keuken zijn verbonden. Zo zullen er altijd wat beperkingen zijn op het gebied van de indeling van de keuken, hier zal in de meeste gevallen niet zoveel spelingsruimte meer op zitten. Daarnaast moet u altijd rekeninghouden met de huidige staat van uw keuken, als er veel mankementen zijn is het vaak niet voor de hand liggend om maar éen onderdeel te vervangen.

Deskundig advies van Intereno

Heeft u nog steeds vragen over het opknappen van uw oude keuken? Laat u dan adviseren door een van onze experts. Intereno heeft een uitgebreid keukenrenovatie-programma en is specialist in renovatie en modernisering van keukens. Wij kunnen uw keuken al binnen één dag opknappen! Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken