Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Uw keuken veranderen

Toe aan wat veranderingen in de keuken? Dat is heel normaal! Na verloop van tijd gaan veel mensen brainstormen over de mogelijkheden van aanpassingen in hun keuken. Het toevoegen van nieuwe kleuren of een nieuw keukenwerkblad zijn veel voorkomende veranderingen, uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Voordat u van start gaat met het veranderen van uw keuken is het goed om de laatste trends op het gebied van keukenvernieuwing eens te bekijken, vaak is dit een goede bron van inspiratie. Iedere keuken is anders en verdient een aparte benadering. Een veranderde keuken is direct zichtbaar, het is immers onderdeel van uw woon-en leefruimte.

Het veranderen van uw keuken hoeft niet meteen hoge kosten met zich mee te brengen, met behulp van een paar kleine aanpassingen kunt u vaak al een hoop voor elkaar krijgen. Ook is het niet nodig om weken bezig te zijn met een keukenrenovatie-proces, de meeste keukenveranderingen zijn in één werkdag te realiseren. Hulp nodig bij het veranderen van uw keuken? Intereno helpt u graag verder!

Bepaal uw max budget

Het veranderen van uw keuken in een paar stappen

Voordat u een start maakt met het veranderen van uw keuken kan het handig zijn om een aantal zaken eerst in kaart te brengen. Zo scheelt het als u van te voren een maximum budget bepaalt en als u precies nagaat wat voor u prioriteit heeft. Veelvoorkomende keukenveranderingen vinden plaats op het gebied van:

  • Kleur
  • Duurzaamheid
  • Stijl

Kleur
Het is belangrijk dat u uw keuken een kleur geeft die bij u past, de uitstraling van uw keuken wordt voor een groot gedeelte bepaald door het kleurgebruik. Als u uw keuken gaat veranderen is een nieuwe kleur vaak een voor de hand liggende optie. De laatste tijd is de kleur groen erg populair in nieuwe keukens. Het kan ook een leuke aanpassing zijn om de kleuren uit uw woonruimte te matchen met uw keuken (als dit nog niet het geval is).

Duurzaamheid
Steeds meer mensen zijn bezig met duurzaamheid, ook in de keuken kan dit opnieuw het accent krijgen. Zo kan het tijdens keukenverandering een optie zijn om energiebesparende keukenapparatuur aan te schaffen, op termijn kan dit ook vaak interessant zijn voor uw portemonnee.

Stijl
Steeds meer keukens krijgen tijdens het veranderen van de uitstraling een moderne en futuristische look & feel. Hier komt veel zwart en zilver kleurgebruik in terug en is er nog maar weinig plaats voor onnodige potjes, vazen en apparatuur. Het is belangrijk dat u kiest voor een keukenstijl waar u zich bij thuis voelt.
Samen met Intereno de mogelijkheden voor het veranderen van uw keuken bespreken? Neem dan gerust een keer contact met ons op!

Afspraak maken