Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Uw keuken laten restaureren?

Na verloop van tijd kan het voorkomen dat uw keuken niet geheel meer aan uw eisen voldoet. Door de jaren heen laat intensief gebruik van uw keuken vaak zijn sporen achter. Het zijn veelal de beschadigingen in uw keuken die u ertoe kunnen besluiten om uw keuken te laten restaureren. De meeste beschadigingen krijgt het keukenwerkblad vaak te voorduren, veel mensen laten het werkblad daarom na een aantal jaren weer restaureren. Als u besluit om uw keukenwerkblad te vervangen krijgt uw keuken direct een nieuwe, verfrissende uitstraling.

Het restaureren van uw keuken is een stuk voordeliger dan een compleet nieuwe keuken. Meestal is het ook niet nodig om direct een geheel nieuwe keuken aan te schaffen, het laten opknappen van uw keuken biedt ook vaak een uitkomst!

Tijdens het restaureren van uw keuken wordt uw keuken weer hersteld naar de oude vertrouwde constructie. Echter, veel mensen gebruiken dit moment om hun keuken juist een update te geven, keuken restaureren wordt dan eigenlijk keuken renoveren. Zonder sloopwerk is het mogelijk om uw keuken weer een totaal nieuwe uitstraling te geven. Intereno heeft jarenlange ervaring op het gebied van keukenrenovatie. Speelt u met de gedachte om uw keuken te laten restaureren? Neem dan eens contact met ons op!

Keuken restaureren door professionals

Voordat u van start gaat met het restaureren van uw keuken is het handig dat u een aantal punten helder in kaart brengt, een goed doordacht plan is immers het halve werk. In de initiële fase is het raadzaam dat u precies definieert waar de prioriteiten liggen. Kiest u ervoor om uw keuken te restaureren naar de oorspronkelijk staat? Óf wordt het misschien tijd voor wat rigoureuzere veranderingen? Intereno Keukenrenovatie helpt u graag op weg en kijkt samen met u naar de mogelijkheden

Keuken restaureren via Intereno

“Wist u dat de prijs van een gemiddelde ‘keukenrenovatie’ zo’n 50% minder is dan van een nieuwe keuken? En dat een keukenrenovatie in één dag gerealiseerd kan worden? ”

Behoefte aan een advies op het gebied van keuken restaureren? Neem dan contact op met Intereno!

Afspraak maken