Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Uw keuken inrichting op maat

Tijdens het inrichten van uw keuken kunt u onverwachts met een aantal problemen te maken krijgen. Hoe zorgt u er voor dat uw keuken inrichting zo efficiënt mogelijk gebeurd? Intereno helpt u graag verder.

Voordat u een start maakt met uw keuken inrichting is het zaak dat u een aantal punten helder in kaart brengt. Zo is het allereerst van belang dat u goed nadenkt over de ruimte, wat staat de ruimte toe? Daarnaast is het handig om te proberen zo specifiek mogelijk het doel van uw keuken te definiëren, hebt u het liefst een ‘leefkeuken’ die naadloos aansluit op de rest van uw woning of kiest u voor een keuken die puur is bedoeld om eten te bereiden en verder niets? Uiteraard is het in de initiële fase ook handig om alvast een maximum budget vast te stellen zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan tijdens uw keuken inrichting.

3 zones in uw keuken

Gedurende de daadwerkelijke keuken inrichting moet u grofweg rekening houden met een drietal zaken: de opslag, de voorbereiding en het kookgedeelte in uw keuken. Dit zijn de drie zones die het belangrijkst zijn tijdens uw keuken inrichting:

  • Opslagzone

Voldoende ruimte voor het opslaan van bepaalde keukenapparatuur en/of etenswaren is onmisbaar. Als u de voorkeur geeft aan een leefkeuken, hebt u het liefst zo min mogelijk apparatuur in de keuken. Op die manier beperkt u een rommelig beeld tot een minimum. Veel keukens hebben zodoende een keukeneiland met kastjes voor extra opslag.

  • Voorbereidingszone

Dit deel van keuken inrichting richt zich met name tot het keukenwerkblad. Op het werkblad maakt u het eten klaar en is het van belang dat u genoeg ruimte heeft. Een efficiënte indeling van uw keukenwerkblad is vandaag de dag een vereiste.

  • Kookzone

In de kookzone worden de belangrijkste keukenapparaten vertegenwoordigd, denk met name aan de oven, de magnetron, het fornuis en de afzuigkap. Een efficiënte en logische indeling van deze apparaten is zeer gewenst, het vergemakkelijkt uw werkzaamheden in de keuken.

Hulp nodig tijdens uw keuken inrichting?

Intereno keukenrenovatie heeft jarenlange ervaring met het herinrichten van bestaande keukens. Na verloop van tijd kan het voorkomen dat u niet geheel tevreden meer bent over de uitstraling en/of functionaliteit van uw keuken. Het wordt dan tijd om uw keuken weer eens in nieuw daglicht te plaatsen. Intereno helpt u graag op weg met uw keuken inrichting.

Benieuwd wat Intereno voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op!

Afspraak maken