Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Uw keuken herstellen

Als u schade heeft in uw keuken is dat natuurlijk erg vervelend. Met pannen, bestek of andere veelgebruikte voorwerpen in de keuken kan er snel schade ontstaan. De meeste schade in keukens komt voor bij het aanrechtblad of de keukenfronten. Als u uw keuken dankzij de opgelopen schade niet meer mooi vindt, kunt u ervoor kiezen om uw keuken te laten herstellen. Veelal is keukenherstel ook noodzakelijk om andere vormen van schade te voorkomen. Het herstellen van uw keuken is vaak een goed alternatief. Het is namelijk vele malen voordeliger dan het compleet vervangen van bepaalde onderdelen.

Dankzij alledaags gebruik van uw keuken kunnen er snel krassen of andere beschadigingen ontstaan. De meeste van deze beschadigingen zijn onschuldig en zijn niet direct nodig om te herstellen. Echter, als u een lekkage heeft gehad vanwege een defecte afvoer, kan het hout in uw keuken nog altijd vochtig zijn. In dit specifieke geval is het noodzakelijk om uw keuken te herstellen, op die manier voorkomt uw verdere schade zoals houtrot.

 

Keuken herstellen

 

Naast waterschade is ook brandschade een veelvoorkomende vorm van schade in de keuken. Zo kan een vlam in de pan in gevallen schroeischade aanbrengen op de keukenkastjes of deurtjes. De folie smelt en er blijft roet achter op het aangetaste deel. Ook door warmte van de oven kunnen er beschadigingen ontstaan. Als u uw keuken laat herstellen kan de beschadigde of weggesmolten folie weer worden bijgewerkt. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om volledig nieuwe keukenfolie aan te brengen.

Beschadigingen aan het aanrechtblad (bijvoorbeeld een deuk, brandblaar of scheur) kunnen ook worden hersteld. Stel dat u een gat of scheur in uw keukenwerkblad heeft, de schade kan dan snel verergeren op het moment dat hier niets tegen wordt gedaan.

Keukenherstel op maat

Afhankelijk van de omvang van de schade kan Intereno Keukenrenovatie uw keuken meestal in een dag herstellen. Met een jarenlange ervaring op het gebied van keuken herstellen is Intereno dé specialist waar u naar op zoek bent. Enkele van onze werkzaamheden zijn:

Meer weten over de mogelijkheden van keuken herstellen? Neem dan eens contact met ons op!

Afspraak maken