Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Toplaminaat: het veelzijdige keukenblad

Wilt u uw keuken renoveren? Qua keukenbladen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Een van de meest functionele materialen is toplaminaat. Maar waarom is een toplaminaat keukenblad zo’n goede keuze? Alles wat u hierover moet weten leest u in deze blog.

Wat is toplaminaat?

Zoals de naam al zegt, heeft een toplaminaat keukenblad een basisblad met daarop een harde HPL-toplaag. HPL staat voor High Pressure Laminate en is ook wel bekend als kunststof. Het keukenblad is gemaakt van samengeperste lagen laminaat, waardoor het niet alleen een duurzame keuze is, maar ook bestand is tegen krassen, stoten en vlekken. Door het ruime aanbod in kleuren, stijlen en randafwerkingen heeft u de vrijheid om een keukenblad te kiezen dat perfect past bij de stijl van uw keuken. Of u nu een moderne keuken, landelijke of industriële keuken heeft, er is altijd een toplaminaat keukenblad dat aan uw wensen voldoet. 

Afwerking en eigenschappen

Naast het feit dat een toplaminaat keukenblad verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren, is het ook praktisch in het onderhoud. Ze zijn namelijk niet poreus, wat betekent dat er geen vloeistoffen en vuil geabsorbeerd worden. Afvegen met een vochtige doek is voldoende om het toplaminaat keukenblad schoon te houden. En omdat een toplaminaat aanrechtblad een gesloten oppervlak heeft, is het zeer hygiënisch. Daarnaast zijn dit type keukenbladen over het algemeen ook betaalbaarder dan materialen zoals massief hout en natuursteen. Heeft u dus een beperkt budget? Dan is dit een aantrekkelijke optie. 

Uw keuken voorzien van een nieuwe look?

Bij Intereno denken wij graag met u mee over de invulling van uw nieuwe keuken. Naast het renoveren kijken we ook naar uw apparatuur en het totaalplaatje. Benieuwd of een keukenrenovatie ook iets voor u is? Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek de mogelijkheden met een van onze specialisten.

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken