Zoeken
Sluiten
 • Professionele keukenrenovatie in één dag
 • 5 jaar garantie
 • +15.500 tevreden klanten

Tips voor het opknappen van uw keuken

Het opknappen van uw keuken kan soms een hele onderneming zijn. Zo kan het voorkomen dat er delen van de vloer of het plafond moeten worden uitgebroken of dat er waterleidingen moeten worden verplaatst. Keukenrenovatie kunt u zo uitgebreid mogelijk maken als u wilt, vaak kan er met kleine aanpassingen ook al veel worden bereikt.

Tips keuken opknappen Intereno

Kies voor Intereno Keukenrenovatie als u uw keuken wilt opknappen, hieronder volgen alvast een drietal tips:

 1. Meer ruimte creëren
  Heeft u behoefte aan meer ruimte in uw keuken? Intereno Keukenrenovatie kan keukenkastjes op maat bijmaken. Zo kan eventuele loze ruimte in uw keuken worden omgetoverd tot prachtige opbergmogelijkheden. Wanneer u veel ruimte beschikbaar heeft kan ook een hoge kast of apothekerskast worden toegevoegd.
 1. Extra verlichting
  Verlichting moet niet alleen vanuit een praktisch oogpunt aandacht krijgen in uw keuken, goede verlichting moet uw keuken als het ware in het zonnetje zetten. Bij keukenrenovatie kunnen vele vormen van verlichting worden aangebracht, denk bijvoorbeeld aan halogeen, TL of LED-verlichting én in zowel inbouw- als opbouwsets, met schakelaar of dimmer.
 2. Voeg accessoires toe
  Tegenwoordig zijn de meest uiteenlopende accessoires leverbaar om uw keuken te restylen. Denk bijvoorbeeld aan kranen, carrousels, ladeverdelingen en afvalsystemen. Ook minder voor de hand liggende zaken zoals energiezuilen, plintverwarming en kruidenrekken kunnen de uitstraling en functionaliteit van uw keuken verbeteren.

Intereno Keukenrenovatie geeft advies op maat!

Behoefte aan nog meer tips om uw keuken op te knappen? Download dan nu ons gratis e-Book met onze 10 beste keukenrenovatie-tips!
Wist u dat de prijs van een gemiddelde ‘keukenrenovatie’ zo’n 50% minder is dan van een nieuwe keuken? En dat een keukenrenovatie meestal in één dag gerealiseerd kan worden?
Meer informatie over Intereno? Neem dan direct contact met ons op!

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken