Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

OPEN DAG op zaterdag 31 augustus 2013!

Intereno Keukenrenovatie te KAMPEN organiseert in haar bedrijf een OPEN DAG op zaterdag 31 augustus! Het is dan voor klanten, potentiële klanten, omwonende en leveranciers mogelijk om een rondleiding door het bedrijf te krijgen. Op deze dag kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje, een uitstekende indruk krijgen van onze werkwijze en ons totale bedrijf!

IEDER ZIJN VAK!

Open dag Intereno keukenrenovatie Ieder zijn vak en wij willen u graag laten zien dat keukenrenovatie een vak is! Wij zullen in de Intereno werkplaats demonstraties gaan verzorgen op het gebied van keukenrenovatie. U kunt met eigen ogen zien hoe onze keukenwerkbladen gemaakt worden, de keukenfronten worden voorzien van scharnieren en hoe onze keukenkasten, op maat, gemaakt worden.

GEZELLIGHEID!

Natuurlijk zullen hier ook de nodige versnaperingen aanwezig zijn qua een hapje en een drankje! Daarnaast zullen we ook leuke dingen voor de kinderen organiseren. Een springkussen en het schminken zullen voor de nodige pret zorgen.

SPECIALE AANBIEDING op de OPEN DAG!

Na de rondleiding bestaat er de mogelijkheid om aan het speciale korting rad een draai te geven, daar waar het rad stopt staat uw kortingspercentage!

Dus indien u op de OPEN DAG / zaterdag 31 augustus uw gegevens achterlaat om een bezoek, met één van onze adviseurs, bij uw thuis te plannen betreffende uw keukenrenovatie kunt u zelf uw korting bepalen!

EEN NIEUWE KIJK OP UW OUDE KEUKEN!

Profiteer van onze aanbieding op de OPEN DAG als u eraan denkt om uw keuken te renoveren! Vindt u het gewoon leuk om ons bedrijf te bezoeken? Ook dan bent u van harte welkom in Kampen! Wij kijken uit naar uw komst!

DAG / DATUM / TIJD & LOCATIE:

  • Zaterdag 31 augustus 2013
  • Van 10:00 t/m 16:00 uur
  • Intereno Keukenrenovatie, Productiestraat 2, 8263BR KAMPEN

 

Afspraak maken