Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukentrends 2024

Bent u van plan om uw keuken te renoveren? Dan is het handig om te weten wat de keukentrends voor 2024 zijn. Ontdek welke kleuren perfect passen in uw keuken, waarom natuurlijke elementen steeds populairder worden en glazen kasten weer “in” zijn. Of het nu om een grote of kleine renovatie gaat, na het lezen van deze blog bent u weer helemaal op de hoogte van de nieuwste keukentrends.

Puur natuur in de keuken

Het natuurlijke kleurenpalet is al een aantal jaar razend populair, en ook in 2024 gaan we deze keukentrend alleen nog maar meer zien. Denk aan houten kasten met een natuurlijke afwerking, marmeren werkbladen en prachtige aardetinten voor de achterwanden en de vloer. In plaats van een kleur op de achterwand kunt u ook kiezen voor tegels of natuursteen voor een luxe upgrade. Deze natuurlijke elementen en warme kleuren creëren direct een uitnodigende sfeer en brengen de natuur zo uw keuken binnen. 

Zelf kruiden kweken

Wat is er nou lekkerder dan koken met verse ingrediënten? Een keukentrend die we in 2024 zeker gaan zien is het zelf kweken van kruiden in de keuken. Gewoon op het aanrecht, bij het keukenraam of in een mooie open kast. Kruidenpotten staan leuk in iedere keukenstijl en ruiken ook nog eens heerlijk. Zo bent u op een leuke manier zelfvoorzienend bezig. Duurzaam én goed voor de portemonnee dus. Want op deze manier hoeft u niet steeds losse zakjes basilicum of peterselie te kopen. Nooit meer misgrijpen naar kruiden, maar juist alles bij de hand. 

Vitrinekasten in de keuken

Glas gaat komend jaar een belangrijke rol spelen in de keuken. Luxe vitrinekasten in  de keuken hebben namelijk diverse voordelen. Allereerst is het dé manier om uw keuken en woonkamer naadloos in elkaar over te laten lopen. Daarnaast is het een perfecte manier om uw mooiste servies in te presenteren, bijzondere objecten of speciale flessen wijn. Heeft u een kleine keuken en wilt u deze in 2024 renoveren? Glas reflecteert licht, waardoor de ruimte hierdoor groter aanvoelt. Dit kunt u eenvoudig realiseren met glazen planken aan de keukenwand of in keukenkastjes. 

Wilt u een trendy nieuwe keuken?

Zoals u kunt lezen zijn de keukentrends voor 2024 heel uiteenlopend. Bij Intereno denken we graag met u mee over de beste invulling van uw nieuwe keuken. Van de kleuren, materialen en afwerkingen van de keukenkastjes, keukendeuren en het keukenblad tot nieuwe apparatuur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek uw wensen met één van onze specialisten.

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken