Zoeken
Sluiten
 • Professionele keukenrenovatie in één dag
 • 5 jaar garantie
 • +15.500 tevreden klanten

Keukens pimpen?

‘Pimpen’ is een term dat veel aan populariteit heeft gewonnen de laatste tijd. Vooral onder de jongeren. Dat merken we ook in de keukenbranche. Steeds meer huishoudens willen hun keuken ´pimpen´. Met het woord ‘pimpen’ wordt veelal opleuken of versieren bedoeld, iets wat de meeste keukens na verloop van tijd wel kunnen gebruiken.

Door jarenlang intensief gebruik van keukens kan een keuken toe zijn aan een cosmetische ingreep of totale keukenrenovatie. Of kan het zijn dat de materialen die toentertijd werden gebruikt niet meer optimaal zijn voor de toekomst. Ook kan uw (interieur)smaak na verloop van tijd veranderen. De ooit zo mooie witte keuken paste perfect bij de stijl van het huis. Inmiddels hebt u wat aanpassingen aangebracht in uw meubilair en vervolgens valt uw keuken ineens uit de toon. Veel huishoudens besluiten dan om de keuken te ‘pimpen’. Wat kunt u dan doen om uw keuken te ‘pimpen’?

intereno-keukenplan

Het pimpen van uw keuken is een goed alternatief voor het compleet vervangen van uw keuken, vaak is dat namelijk niet nodig. Hieronder volgen alvast een aantal opties die uitkomst bieden als u uw keuken wilt pimpen:

 1. Keukenblad vervangen
  Wellicht een van de meest opvallende aanpassingen die u kunt doen is het vervangen van uw keukenblad. Een keukenblad is iets persoonlijks. U kiest expliciet voor een bepaalde kleur en/of bepaald soort materiaal. Kiest u voor HPL, composiet of natuursteen? Intereno heeft een uitgebreid keukenrenovatie-programma samengesteld speciaal voor het vervangen van uw keukenblad, lees er meer over.
 2. Keukenkastjes vervangen
  Als u uw keuken gaat opleuken c.q. pimpen is het vervangen van de keukenkastjes een goed begin. U kunt met behulp van een aantal simpele stappen direct voor een nieuwe en persoonlijkere uitstraling in uw keuken zorgen. Intereno maakt dan nieuwe keukenkastjes op maat voor u.
 3. Keukenkraan vervangen
  Vaak gaat het vervangen van uw keukenblad samen met het aanbrengen een nieuwe keukenkraan. De stijl van uw keukenkraan moet immers passen bij de stijl van uw keukenblad. Intereno heeft kranen van meerdere merken waarmee u in uw gepimpte keuken de puntjes op de “i” zet. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een moderne keukenkraan die goed past bij een strak eigentijds design, of een landelijke keukenkraan die beter tot zijn recht komt in combinatie met een nostalgische keukenstijl.

Wat kan Intereno voor u betekenen?

U zult begrijpen dat het opleuken of pimpen van uw keuken op veel verschillende manier mogelijk is. Vaak ontstaan er tijdens-of voorafgaand aan het vernieuwen van uw keuken vragen zoals: ´Waar moet ik precies beginnen? ´Voor welke materialen moet ik kiezen, of wat gaat het pimpen van mijn keuken eigenlijk kosten?´ Met dat soort vragen bent u bij Intereno aan het juiste adres. Laat u geheel vrijblijvend adviseren door een van onze experts. Hulp nodig bij het pimpen van uw keuken? Neem direct contact op met Intereno!

 

[maxbutton id=”2″]

Afspraak maken