Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenrenovatie past bij voorjaarsgevoel

Keukenrenovatie past bij voorjaarsgevoel

We hebben net de eerste echte lentedagen achter de rug. Heerlijk zo dat zonnetje in huis. Het geeft me altijd een prettig en opgeruimd gevoel. Vroeger begon mijn moeder dan altijd over de voorjaarsschoonmaak. Hoewel ik denk dat ze die rond deze tijd al wel achter de rug had. Maar hoe dan ook, met de eerste zonnestralen krijgen mensen weer zin in nieuwe dingen.

Op zo’n moment kan ook de gedachte uitgaan naar een nieuwe keuken. Maar waarom zou u de hele keuken vernieuwen als de kern van uw keuken nog prima in orde is? Uw keuken ziet er wellicht wat ‘ouderwets’ uit, maar dat is geen reden om uw hele keuken te vernieuwen. Een keukenrenovatie is dan al voldoende. Tegenwoordig is het mogelijk om in één dag uw keuken volledig te vernieuwen. Maak voor uzelf eens een wensenlijstje hoe uw droomkeuken in uw huis er uit moet zien. Onze adviseur bespreekt graag met u de mogelijkheden van uw keuken. En dat zijn er verrassend veel kan ik u vertellen.

Keukenrenovatie biedt inmiddels ongekend veel mogelijkheden. U geeft uw keuken een compleet ander gezicht door het vervangen van de keukendeurtjes. Nieuwe keukendeurtjes worden op maat gemaakt in moderne designs en de nieuwste frisse kleuren. Alleen dat al geeft uw keuken in één dag een heel ander gezicht. Die nieuwe

Keukenrenovatie past bij voorjaarsgevoel

keukendeurtjes maakt u af met nieuwe grepen. Denk vervolgens na over welk keukenblad u wilt. Sta dan vooral even stil bij hoe intensief u uw keuken gebruikt. Dat bepaalt onder meer de keus voor het materiaal. Bij een intensief gebruik gaat de keus voor uw keukenblad eerder uit naar materialen zoals composiet of volkunststof. Maar ziet u liever een keukenblad uit massief hout, natuursteen of HPL dan kan dat ook. En al deze materialen zijn er in zeer veel uiteenlopende designs en kleuren. Vraag het aan een van onze adviseurs. Samen met hem krijgt u een nieuwe blik op uw ‘oude’ keuken.

Waar het voorjaar al niet goed voor is.

 

Harry van der Kamp

Afspraak maken