Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenrenovatie kan tussen ontbijt en barbecue!

Keukenrenovatie kan tussen ontbijt en barbecue!

Tja, we zitten middenin die maanden dat je lekker buiten wil leven. Het kwik boven de 20 graden? Dan gaan we met de barbecue aan de slag. De keuken is dan alleen nog ‘werkplaats’ en aan de verbouwing van die keuken wilt u eigenlijk helemaal niet denken. Alhoewel … u loopt toch al een tijd rond met de gedachte ‘er moet toch eens iets aan onze oude keuken gebeuren’ maar het komt er niet van. Nu is ’t vakantie en kunt u de tijd nemen om het er met zijn tweeën over te hebben. Gaat u de keuken verbouwen of kiest u voor een keukenrenovatie? Eigenlijk is het de keus tussen alles op zijn kop zetten of binnen één of twee dagen weer aan de slag in uw vernieuwde keuken.

Sta er niet van te kijken als zo’n renovatie van uw keuken als het ware tussen ontbijt en barbecue kan gebeuren! Een keukenverbouwing bestrijkt al gauw enkele weken en dat t

erwijl de basis van zo’n keuken vaak nog prima in orde is. Met het vervangen van keukenkastjes, keukenlades en het keukenblad is uw oude keuken weer helemaal als nieuw. Strak en modern, landelijk of romantisch, het maakt niet uit; de keus in kleuren, keukenbladen en dessins bij Intereno is geweldig. U komt altijd uit bij de keuken van uw smaak!

Keukenrenovatie kan tussen ontbijt en barbecue!

Ook in de zomermaanden komen onze adviseurs graag bij u langs. Hij meet de maten van de keukendeurtjes en het keukenblad en bespreekt de mogelijkheden van nieuwe keukenapparatuur. Designs en kleuren komen aan de orde en samen met hem maakt u van uw huidige keuken weer een vernieuwde keuken.

Natuurlijk flinke kans dat hij dit met u buiten bespreekt, in de tuin, op terras of balkon. Want ook onze keukenadviseur geniet graag van de zomer. Maar hoe dan ook, na dit gesprek hebt u een nieuwe kijk op uw oude keuken. U weet exact wat u wel en niet kunt  verwachten van een goed uitgevoerde keukenrenovatie en u krijgt een goed inzicht in de kosten. Dat kan nog wel eens een vakantiemeevallertje zijn. En of u dan nog samen met onze adviseur met een glaasje rose of een koud pilsje proost op uw vernieuwde keuken, dat is aan u.

 

Harry van der Kamp

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken